Πασχαλινές ευχές Υπουργού Άμυνας και Αρχηγού ΓΕΕΦ
Defence Redefined
Published on 15/04/2023 at 18:38

Ο Υπουργός Άμυνας, Μιχάλης Γιωργάλλας, με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα ευχήθηκα Χρόνια Πολλά και ευλογημένα στο προσωπικό της Εθνικής Φρουράς και του Υπουργείου Άμυνας. Εκ μέρους της πολιτείας, εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ που με προσήλωση και αφοσίωση καταλαμβάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασίας της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας της πατρίδας μας. Είθε το θείο φως της Αναστάσεως να φωτίζει τις επιλογές και τις αποφάσεις για να συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα να αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση και την πρόοδο της πατρίδας μας, πρόσθεσε ο Υπουργός Άμυνας στο μήνυμα του.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, εύχεται μέσω ανάρτησης του, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Είθε ο Χριστός να μας δώσει τη δύναμη να πετύχουμε τη δική μας πνευματική Ανάσταση και να φέρει στην Κύπρο μας τη δικαιωση. Χρόνια Πολλά!

Διαβάστε επίσης: Επισκέψεις σε στρατόπεδα και φυλάκια της ΕΛΔΥΚ και της Εθνικής Φρουράς ενόψει των εορτών του Πάσχα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υπουργό Άμυνας

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This