MULTIMEDIA CORNER

MULTIMEDIA
CORNER

Ημέρα της Αστυνομίας | Επίδειξη με ελικόπτερο της ΜΑΕΠ
Defence Redefined
Published on 17/10/2021 at 18:00

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση της Αστυνομίας, στην επαρχία Αμμοχώστου, “Ημέρα της Αστυνομίας”, στον χώρο στάθμευσης δίπλα στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας. 

Σε ομιλία της κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης η Υπουργός Δικαιοσύνης, Στέφη Δράκου, τόνισε πως στόχος, είναι ο πολίτης να νιώθει την Αστυνομία Κύπρου κοντά του ως συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο.

Την ίδια ώρα ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, επισήμανε πως η Αστυνομία Κύπρου είναι συμπαραστάτης και σύμμαχος του πολίτη. Έτσι πρέπει να λειτουργεί και έτσι να αντιμετωπίζεται. Αστυνομία και πολίτες ενωμένοι, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους.

Όσοι προσήλθαν γνώρισαν από κοντά τις Υπηρεσίες και τα Τμήματα της Αστυνομίας. Παρόν ήταν και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου με μέλη της από την Επαρχία Αμμοχώστου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε επιδείξεις από θαλάσσια και εναέρια μέσα της Αστυνομίας καθώς και επιδείξεις από τους ανιχνευτικούς σκύλους και τους Πυροτεχνουργούς του Σώματος, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της Αστυνομίας Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: Σειρά Διαλέξεων στον τομέα της Πολιτικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής από το Πανεπιστήμιο Κύπρου

 

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
Διαβάστε Περισσότερα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This