ΓΕΕΦ | Εορτασμός Αρχαγγέλου Μιχαήλ Προστάτη της Αεροπορίας – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 08/11/2023 at 20:49

Την Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο “ΑΝΤΓΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΛΜΠΟΥΡΤΖΗ”, ο επίσημος εορτασμός του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, Προστάτη της Διοίκησης Αεροπορίας. 

Στον εορτασμό, παρέστη ο Υπουργός Άμυνας, κ. Μιχάλης Γιωργάλλας, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο  Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας, κ. Ανδρέας Λουκά, Βουλευτές, η Ιεραρχία του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), καθώς επίσης και αντιπροσωπείες στελεχών. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι κρατικών υπηρεσιών και τοπικών αρχών, αξιωματικοί εν αποστρατεία, Ακόλουθοι Άμυνας και εκπρόσωποι φίλων χώρων, καθώς και στρατιωτικές αντιπροσωπείες χωρών που φιλοξενούνται σε εγκαταστάσεις της Εθνικής Φρουράς. 

Στο πλαίσιο της τελετής, διοργανώθηκε στατική έκθεση, στην οποία παρουσιάστηκαν οπλικά συστήματα, ενώ κατά τη διάρκεια της τελετής πραγματοποιήθηκαν διελεύσεις σχηματισμών ελικοπτέρων της Διοίκησης Αεροπορίας και των Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Φρουρά | Εορτασμός Ενόπλων Δυνάμεων – VIDEO

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This