ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα Αξιωματικών θα δώσει η σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΑΚΣ
Defence Redefined
Published on 16/12/2020 at 14:59

Διεξάγεται σήμερα 16 Δεκεμβρίου, στις 17:00, η καθιερωμένη Ετήσια Γενική Συνέλευση, του Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατου (ΣΑΚΣ).

Εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων, για αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού, η Γενική Συνέλευση του ΣΑΚΣ, θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, χωρίς την παρουσία επίσημων προσκεκλημένων. 

Η Γενική Συνέλευση, η οποία θα αποτελείται μόνο από ένα μέρος, απευθύνεται αποκλειστικά μόνο στα μέλη του ΣΑΚΣ. Μεταξύ άλλων, θα απαντηθούν και τα ερωτήματα τα οποία στάλθηκαν, μέχρι τώρα, από τα μέλη του Συνδέσμου. 

Διαβάστε επίσης: Πυρά βουλευτή Κώστα Κώστα σε ΥΠΑΜ για αναξιοκρατία | Επανέφεραν και αποστράτευσαν σε 24 ώρες Συνταγματάρχη

Η Συνέλευση θα ξεκινήσει με εισαγωγή του προέδρου του ΣΑΚΣ, κ. Γιάννη Μαλλιώτη και θα ακολουθήσει ενημέρωση από το έργο του Δ.Σ. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση οικονομικής έκθεσης και του ισολογισμού από τον ταμία του Συνδέσμου κ. Ζαχαρία Παπαγεωργίου. 

Έπειτα θα απαντηθούν οι ερωτήσεις των μελών του ΣΑΚΣ και θα ακολουθήσει συζήτηση και καταληκτικά σχόλια. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στην Γενική Συνέλευση θα απαντηθούν καίρια ερωτήματα, όπως αυτά των προαγωγών στο επερχόμενο έτος 2021. 

Τα μέλη του Συνδέσμου, καλούνται να δώσουν την παρουσία τους έστω και διαδικτυακά. Οι ενδιαφερόμενοι, έχουν ήδη λάβει σχετικές οδηγίες, για την συμμετοχή τους και την υποβολή ερωτήσεων στην Γενική Συνέλευση. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected]   

Διαβάστε επίσης: Κρίσεις και προαγωγές στον Κυπριακό Στρατό | Οι αριθμοί για προαγωγές Αξιωματικών που δεν εμπίπτουν στην παγοποίηση για το 2020

*Φωτογραφία αρχείου

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This