Άνοιξε η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Μπαχρέιν – Εκδήλωση με μέλη της κυπριακής παροικίας
Defence Redefined
Published on 12/02/2024 at 11:53

Ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Βασίλειο του Μπαχρέιν, κ. Αντρέας Ηλιάδης, επέδωσε τα διαπιστευτήρια του στον Βασιλιά του Μπαχρέιν, Hamad bin Isa Al Khalifa, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 στο Παλάτι Al Sakhir.

Κατά τη συνάντηση που ακολούθησε, επιβεβαιώθηκε το εξαίρετο επίπεδο των διμερών σχέσεων των δύο χωρών. Ο Πρέσβης μετέφερε στην Α.Μ. τον Βασιλιά του Μπαχρέιν τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας, και εξέφρασε την ετοιμότητα και δέσμευση της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας για την περαιτέρω ενδυνάμωση και ενίσχυση της συνεργασίας και δεσμών μεταξύ της Κύπρου και του Μπαχρέιν.

Ο Βασιλιάς του Μπαχρέιν ανταπέδωσε τους θερμούς χαιρετισμούς προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας τη βούληση του Βασιλείου του Μπαχρέιν να ενδυναμώσει περαιτέρω την διμερή του συνεργασία με την Κυπριακή Δημοκρατία.

Μία εβδομάδα αργότερα, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Intercontinental, εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας και ανταλλαγής ευχών για το νέο έτος.  Δόθηκε η ευκαιρία για γνωριμία μεταξύ όλων των μελών της κυπριακής παροικίας και φίλων της Κύπρου στο Βασίλειο του Μπαχρέιν.

Με το άνοιγμα της πρεσβείας στο Μπαχρέιν, η Κυπριακή Δημοκρατία έχει πλέον διπλωματικές αποστολές σε όλες τις χώρες του Κόλπου.

Διαβάστε επίσης: Κατάρ και Μπαχρέιν | Αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων τους – Στην Σαουδική Αραβία ο ΥΠΕΞ της Συρίας

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This