ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

THEON SENSORS | Δυναμική παρουσία στην IQDEX 2021 στο Ιράκ
Defence Redefined
Published on 24/04/2021 at 12:42

Η THEON SENSORS έδωσε δυναμικά το παρόν της σε άλλη μια διεθνή έκθεση, αυτή τη φορά στην Διεθνή Έκθεση Άμυνας στο Ιράκ IQDEX 2021, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βαγδάτη από τις 10 έως τις 13 Απριλίου.

Η THEON SENSORS προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης, παρουσιάζοντας καινοτόμα συστήματα νυχτερινής όρασης και υπηρεσίες. Η IQDEX η οποία διεξήχθει για 9η φορά, έχει καθιερωθεί ως σημαντική έκθεση άμυνας για την ιρακινή αγορά και επίσης για την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής.

Διαβάστε επίσης: Theon Sensors | Έλαβε άδεια για την κατασκευή αμυντικού εξοπλισμού στην Σαουδική Αραβία

H εταιρεία παρουσίασε τα προηγμένης τεχνολογίας προϊόντα της, όπως συσκευές θερμικής απεικόνισης, θερμικά περισκόπια, μονόκυαλα και δίκυαλα νυχτερινής παρατήρησης, με τους επισκέπτες να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το δίκυαλο νυχτερινής παρατήρησης MIKRON-D, ένα από τα ελαφρύτερα και μικρότερα δίκυαλα στην αγορά. 

Το ενδιαφέρον κέντρισαν επίσης το δημοφιλές δίκυαλο NYX, το ARGUS PANOPTES το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μονόκυαλο και ως δίκυαλο και το THERMÍS Thermal Sight, το οποίο έχει αναπτυχθεί με απαράμιλλο πλεονέκτημα ημέρας-νύχτας στην ανίχνευση, παρατήρηση και εμπλοκή εχθρικών στόχων.

Μεταξύ των ενδιαφερόμενων πελατών και των υψηλόβαθμων αξιωματούχων που επισκέφθηκαν το περίπτερο της THEON SENSORS ήταν ο Ιρακινός Υπουργός Άμυνας, ο Ιρακινός Υπουργός Βιομηχανίας, ο Διοικητής των Χερσαίων Δυνάμεων και ο Αρχηγός του Πυροβολικού του Ιρακινού Στρατού.   

Η THEON SENSORS βρισκόταν στην IQDEX 2021 ως από κοινού εκθέτης με την γαλλική SAFRAN ELECTRONICS & DEFENSE, σφραγίζοντας τη μακροχρόνια συνεργασία με τον γαλλικό όμιλο, για την προμήθεια συστημάτων νυχτερινής όρασης στις Ένοπλες Δυνάμεις χωρών όπως η Ελβετία, οι ΗΠΑ, Γαλλία και Βραζιλία.

Πέραν των προαναφερθέντων χωρών η THEON SENSORS προμήθευσε και τις Ειδικές Δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς με συστήματα νυχτερινής παρατήρησης Argus. 

Διαβάστε επίσης: Σε διαγωνισμό του γαλλικού ΥΠΑΜ η ελληνική ΤΗΕΟΝ Sensors

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This