ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου | “Δεν θα ανεχθούμε τη θυματοποίηση και τη διαπόμπευση του Αστυνομικού”
Defence Redefined
Published on 03/05/2021 at 17:30

O Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδικάζει «τα απαράδεκτα γεγονότα που έλαβαν χώρα τις τελευταίες μέρες», που σχετίζονται με επιθέσεις που δέχθηκαν Αστυνομικοί και  Πυροσβέστες και τις ζημιές που υπέστησαν περιουσίες πολιτών.

Ο Σύνδεσμος αφού παρατηρεί ότι για ακόμη μια φορά τα επεισόδια αφορούν βιαιότητες προερχόμενες από νέα παιδιά, προσθέτει ότι θλίβει και ταυτόχρονα προβληματίζει η έξαρση της νεανικής παραβατικότητας.

Διαβάστε επίσης: Πυροσβεστική Υπηρεσία | Ανάσταση με κατάσβεση 261 πυρκαγιών ανά το παγκύπριο – VIDEO 

Ακολούθως καλεί την οικογένεια, την παιδεία και γενικά την κοινωνία να αναλάβουν τις ευθύνες τους συγκρατώντας και αποφορτίζοντας τους νέους, αφού παρατηρεί ότι λόγω των ιδιάζουσων συνθηκών της εποχής, η απογοήτευση, η ματαιότητα και η αγανάκτηση είναι κυρίαρχα συναισθήματα, ειδικά στους νέους, αναφέροντας ότι σε καμία περίπτωση όμως δεν επιτρέπεται και δεν δικαιολογείται η βίαιη εκτόνωσή τους με παραβατικές συμπεριφορές.

Περαιτέρω ο Σύνδεσμος δηλώνει πως δεν θα ανεχθεί τη θυματοποίηση και τη διαπόμπευση του  Αστυνομικού, ο οποίος, στο πλαίσιο του λειτουργήματός του, καταντά να γίνεται «αποδιοπομπαίος τράγος».

Αυτούσια η ανακοίνωση του Συνδέσμου: 

 

Με πληροφορίες από: KΥΠΕ, Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου

Διαβάστε επίσης: Κλάδος Αστυνομικού Σώματος – ΙΣΟΤΗΤΑ | Τα σώματα ασφαλείας ανεβαίνουν Γολγοθά

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This