ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Πυροσβεστική Υπηρεσία | Ανάσταση με κατάσβεση 261 πυρκαγιών ανά το παγκύπριο – VIDEO
Defence Redefined
Published on 02/05/2021 at 09:23

Πυρκαγιές, ρίψη μολότοφ, εμπρησμό σε περιπολικό της Αστυνομίας Κύπρου και διάφορα άλλα επεισόδια συνέθεσαν το ψεσινό σκηνικό της Ανάστασης του Κυρίου στην ελεύθερη Κύπρο. 

Χαρακτηριστική η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ότι σε ένα και μόνο 24-ωρο και συγκεκριμένα από τις 06:00 της 1ης Μαΐου 2021 μέχρι και τις 06:00 της 2ας Μαΐου 2021, η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε για κατάσβεση 261 πυρκαγιών.

Παρόλα τα διατάγματα σχετικά με την απαγόρευση για το άναμμα φωτιάς, χθες το βράδυ η κατάσταση με τις πυρκαγιές και τις “λαμπρατζιές” ήταν ανεξέλεγκτη.

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια σε Λεμεσό | Ελεύθεροι οι επτά συλληφθέντες- Καταδίκη από Σύνδεσμο Αστυνομίας και Υπουργό Δικαιοσύνης

Ο Εκπρόσωπος τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε ότι  “Δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με τίποτε αυτές οι ενέργειες που γίνονται. Δηλαδή να περπατούν κάποιοι και ειδικά ανήλικοι και να ανάβουν ότι βρουν μπροστά τους εξ αφορμής του Πάσχα. Αυτό είναι αδικαιολόγητο και εδώ είναι που θέλουμε όλοι να τους βάλουμε στις θέσεις τους αυτούς.”

Στον Άγιο Νικόλαο στη Λεμεσό τα επεισόδια κλιμακώθηκαν με το κάψιμο περιπολικού της Αστυνομίας στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, ενώ στη Λάρνακα και Πάφο έγιναν διάφορες απόπειρες ανάμματος “λαμπρατζιών” σύμφωνα με την Αστυνομία.

 

Σημειώνεται ότι μπαράζ πυρκαγιών είχαμε και λίγα 24ωρα προηγουμένως όπως μπορείτε αναλυτικά να δείτε σε βίντεο με δηλώσεις του κ. Κεττή πιο κάτω:

 

*Φωτογραφία τίτλου: © Romos Kotsonis

Διαβάστε επίσης: Πυροσβεστική | Η ανασκόπηση του 2020 και η ανταπόκριση σε χιλιάδες κλήσεις – ΠΙΝΑΚΕΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This