Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού | Αποχαιρετισμός στον Υπουργό Άμυνας Χαράλαμπο Πετρίδη
Defence Redefined
Published on 25/02/2023 at 18:12

Σε ένα εγκάρδιο κλίμα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού, αποχαιρέτησαν χθες τον απερχόμενο Υπουργό Άμυνας κ. Χαράλαμπο Πετρίδη.

Το γεύμα προς τιμήν του απερχόμενου Υπουργού Άμυνας έλαβε χώρα χθες σε εστιατόριο της πρωτεύουσας και παρών ήταν και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ αλλά και της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής κ. Μαρίνος Σιζόπουλος. 

Ο απερχόμενος Υπουργός Άμυνας με δημόσια ανάρτηση του ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Αξιωματικών για την εποικοδομητική συνεργασία ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις σημαντικές νομοθεσίες και κανονισμούς που εγκρίθηκαν για τα στελέχη της Εθνικής Φρουράς με τη συμβολή και του πρώην Υπουργού Άμυνας και νυν Βοηθού Γενικού εισαγγελέα Σάββα Αγγελίδη.

Διαβάστε επίσης: Έκτακτο | Ιστορική Μέρα για τον Κυπριακό Στρατό – Ψηφίστηκε το ωράριο

Σημειώνεται ότι ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού το περασμένο διάστημα είχε επαφές με αριθμό υποψηφίων Προέδρων και τα επιτελεία τους σχετικά με θέματα που αφορούν την Εθνική Φρουρά και το προσωπικό της. Μεταξύ αυτών ήταν και ο εκλεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης που όπως φαίνεται από τις προεκλογικές του εξαγγελίες δίνει ιδιαίτερη σημασία στα θέματα επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων με τους επίσημους εκπροσώπους των Αξιωματικών και των Υπαξιωματικών. 

Ειδικότερα ο κ. Χριστοδουλίδης σε ότι αφορά τα θέματα προσωπικού προεκλογικά αναφέρθηκε στη θεσμοθέτηση μηχανισμών επικοινωνίας με τους Συνδέσμους Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και ΣΥΟΠ για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με θέματα που αφορούν τη στρατιωτική υπηρεσία και ευημερία του στρατιωτικού προσωπικού.

Διαβάστε επίσης: Προεδρικές Εκλογές 2023 | Οι θέσεις των δύο μονομάχων για την Άμυνα

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This