Συνάντηση Παναγιωτόπουλου – Ακάρ | Συζήτησαν οι Υπουργοί Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας – VIDEO και Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 13/10/2022 at 18:28

Συναντήθηκαν στο πλαίσιο της Συνόδου των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και ο Τούρκος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ. Κανένα από τα δύο υπουργεία δεν έδωσε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συζήτησης καθώς και τα δύο περιορίστηκαν σε μικρές ανακοινώσεις.

Το ΥΠΕΘΑ αναφέρει πως υπογραμμίστηκε η σημασία διατήρησης ανοικτών δίαυλων επικοινωνίας και συναντήσεων μεταξύ των δύο πλευρών, και η ανάγκη δημιουργίας κλίματος σταθερότητας στην περιοχή, στη βάση του Διεθνούς Δικαίου και των κανόνων καλής γειτονίας.

Το τουρκικό ΥΠΑΜ αναφέρει απλά πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ συνεχίζει τις διμερείς συναντήσεις του στο Αρχηγείο του ΝΑΤΟ, όπου βρέθηκε για τη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ και στο πλαίσιο αυτό είχε συνάντηση με τον Έλληνα Υπουργό Άμυνας Παναγιωτόπουλο, ενώ δημοσιοποίησε και σχετικό VIDEO.

Διαβάστε επίσης: Ν. Παναγιωτόπουλος | Η Ελλάδα διαθέτει αμυντικές δυνατότητες και οπλικά συστήματα και για την άμυνα της Κύπρου

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This