ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος του Αρτσάχ οδεύει προς το μέτωπο του πολέμου – VIDEO
Defence Redefined
Published on 03/10/2020 at 10:03

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής διοίκησης, ο πρόεδρος της αυτοανακηρυγμένης Δημοκρατίας του Αρτσάχ, Arayik Harutyunyan, ανέφερε ότι συναντήθηκε με τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων, του Στρατού Άμυνας, το βράδυ πριν κατευθυνθεί στην πρώτη γραμμή.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

«Το βράδυ πριν φύγω για το πεδίο της μάχης, συνάντησα τους Aξιωματικούς των ειδικών δυνάμεων. Κανείς δεν μπορεί να νικήσει τους στρατιώτες μας, και αυτό δεν είναι μόνο μια συναισθηματική δήλωση. Θα υπερασπιστούμε, ενωμένοι την Πατρίδα μας με τιμή»

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

Σήμερα, χερσαίες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν εξαπέλυσαν νέα, μεγάλης κλίμακας, επίθεσης στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας ανέφερε ακόμη ότι καταρρίφθηκαν τρία αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας του Αζερμπαϊτζάν στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, σύμφωνα με το TASS.

Χθές ο Στρατός Άμυνας του Άρτσαχ, ζήτησε κατάπαυση του πυρός ούτως ώστε να περισυλλεγούν και να ταφούν τα πτώματα των στρατιωτών και των δύο πλευρών, που έπεσαν στην νεκρή ζώνη. Η έκκληση έμεινε αναπάντητη και οι εχθροπραξίες συνεχίστηκαν καθ’ όλη την διάρκεια της Νύχτας. 

Οι δυνάμεις του Αζερμπαιτζάν, από το χθες απόγευμα, βομβαρδίζουν την πρωτεύουσα του Άρτσαχ, την πόλη Στεπανακέρτ. Οι κάτοικοι των προαστίων της πρωτεύουσας, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, φοβούμενοι για τις ζωές τους. 

Στόχος των δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν, έγινε και λεωφορείο το οποίο μετέφερε δημοσιογράφους από την Ρωσία, την Αρμενία αλλά και την Γαλλία. 

Διαβάστε επίσης: Αρμενία – Αζερμπαϊτζάν | Εκτενής χρήση UAVs και η πρώτη πολεμική χρήση για τους S-300 – VIDEO

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This