ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τελευταία Ενημέρωση | Τραγικό τέλος – Νεκρός εντοπίστηκε ο 28χρονος δύτης στη Λάρνακα
Defence Redefined
Published on 29/08/2021 at 11:00

Άδοξο τέλος είχαν οι έρευνες κατά τη δεύτερη μέρα των ερευνών για εντοπισμό του 28χρονου δύτη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή στη Λάρνακα.

Στις 28 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:40, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε σε αγνοούμενο δύτη, 28χρονο Κύπριο πολίτη, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του Αεροδρομίου Λάρνακας.

https://www.facebook.com/1986031428334025/posts/3072339489703208/

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή αεροναυτικά μέσα και ομάδες δυτών, τα οποία διεξάγουν επιχειρήσεις Έρευνας προς εντοπισμό του αγνοούμενου.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν ένα ελικόπτερο της Μοίρας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, σκάφος της Λ&ΝΑ Λάρνακας με ομάδα δυτών, ομάδες δυτών της της Εθνικής Φρουράς (ΜΥΚ) και της ΕΜΑΚ, περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και σκάφη με ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας και μέλη της ομάδας διάσωσης του αεροδρομίου Λάρνακας.

Ο 28χρονος πήγε μαζί με φίλο του κατάδυση με ψαροντούφεκο  σε θαλάσσια περιοχή πλησίον του Αεροδρομίου Λάρνακας. Ωστόσο, όταν βγήκε στην επιφάνεια ο φίλος τους αντιλήφθηκε ότι ο 28χρονος είχε εξαφανιστεί. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και στήθηκε επιχείρηση για εντοπισμό και διάσωση του δύτη.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα Φωτιές | Διεθνής στήριξη και Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This