ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίτιμος Α/ΓΕΣ Αντγος Ζιαζιάς για τον Αρχηγό Στόλου Ανχο Λυμπερη | “Ο Ναύαρχος είναι ένας πραγματικός, ένας αληθινός ηγέτης”

Defence Redefined
Published on 22/09/2020 at 11:33

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγχαίρει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που επί δύο μήνες ήταν στις επάλξεις “μη φειδόμενες χρόνου και κόπου”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. 

Στην ανάρτηση του, ο πρώην Αρχηγός του ΓΕΣ, μετέφερε το μήνυμα του αρχηγού Στόλου, Αντιναυάρχου, Λυμπέρη Παναγιώτη, αναφέροντας ότι “διαβάζοντας κανείς το μήνυμα δεν μπορεί παρά να αισθανθεί ρίγη συγκίνησης, εθνικής υπερηφάνειας και απόλυτης εμπιστοσύνης στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας μας και στους ηγέτες των. 

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Φλώρος | “Προκλητική η συμπεριφορά της Τουρκίας – Κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος”

Το μήνυμα του Αντιναύαρχου Λυμπέρη Παναγιώτη:

«Καλή επιστροφή. Αναγνωρίζω ότι χρόνος πιθανής ώρας κατάπλου πάντα υπολείπεται προσδοκιών. Επαναπλέετε και τα απόνερα των πλοίων σας κουβαλάνε σε φιλίες και άξενες ακτές τη θέληση, την ικανότητα, το πείσμα και την αγάπη σας για την πατρίδα.

Η καθολική αναγνώριση και ο σεβασμός στο έργο σας και σε εσάς πολύτιμο αν και ελάχιστο αντίδωρο. Η βεβαιότητα ότι τα νερά τούτα δικά μας είναι και θα μείνουν επιβεβαιώθηκε από τη στάση σας. Τώρα είναι η ώρα των υπολοίπων να την ενισχύσουν.

Είμαι περήφανος για όλους σας. Αφιερώστε χρόνο σε αυτούς που τους λείψατε. Συμμαζέψτε τα πλοία σας. Ξεκουραστείτε.

Κρατήστε τις σημειώσεις των ημερολογίων σας εύκαιρες. Οταν χρειαστεί, τώρα ξέρετε ότι γίνεται. Και θα χρειαστεί».

Στο τέλος της ανάρτησης του, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ εξαίρει τον Αρχηγό του Στόλου, χαρακτηρίζοντας τον, πραγματικό και αληθινό ηγέτη, άκρως επιχειρησιακό που διοικεί δια του παραδείγματος.  

Ο Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, υπέβαλε την παραίτηση του από Αρχηγός του ΓΕΣ το 2012, για λόγους που άπτονται της ηθικής και της αξιοπρέπειας του

Διαβάστε επίσης: Επιχειρησιακό Άλμα για τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο | Video & Φωτογραφίες

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This