Εκλογές Συνδέσμων Εφέδρων Αξιωματικών και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας – Πληροφορίες και ημερομηνίες
Defence Redefined
Published on 17/02/2022 at 14:30

Εντός Φεβρουαρίου αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εκλογικές διαδικασίες για ανάδειξη συμβουλίων των Συνδέσμων Εφέδρων Αξιωματικών  (ΣΕΑΝ) και εντός Απριλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΑΠΟΕΑ). 

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση της η ΑΠΟΕΑ (Ανώτατη Πανελλήνιος Ομοσπονδία Εφέδρων Αξιωματικών) την οποία κοινοποιεί στους Συνδέσμους Εφέδρων Αξιωματικών (ΣΕΑΝ) προτείνει όπως οι εκλογικές διαδικασίες για ανάδειξη νέων Δ.Σ και εκλεκτόρων των ΣΕΑΝ λάβουν χώρα στις 20 και 27 Φεβρουαρίου, με δια ζώσης διαδικασίες τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Η πανδημία έχει εμποδίσει στο παρελθόν την ομαλή διεξαγωγή των διαδικασιών για εκλογή νέων συμβουλίων των Εφέδρων Αξιωματικών, κα΄τι που συμπεριλήφθηκε και σε τροπολογία του ΥΠΕΘΑ σε σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης,  

Οι ΣΕΑΝ σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας έχουν δημοσιοποιήσει ανακοινώσεις όπου καλούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν στις εκλογικές διαδικασίες ενώ ανακοινώνουν και τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν σε κάθε περιοχή. Οι ημερομηνίες κατάθεσης υποψηφιοτήτων και διενέργειας των εκλογών διαφέρουν ανά νομό, γι΄αυτό και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον ανάλογο ΣΕΑΝ για περισσότερες πληροφορίες.

Η οργάνωση των Εφέδρων Αξιωματικών σε εθελοντική βάση συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση του επιπέδου του έμψυχου υλικού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ενώ ενισχύει ιδιαίτερα το ηθικό φρόνημα του συνόλου της κοινωνίας σε μια εποχή συνεχών απειλών και εντάσεων.

Διαβάστε επίσης: Εθνοφυλακή | Αδελφοποίηση Ταγμάτων Κύπρου – Ελλάδας

 

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This