ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τελετή διορισμού νέου Αρχηγού και νέου Υπαρχηγού Αστυνομίας | Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 30/06/2020 at 11:55

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Αρχηγού της Αστυνομίας κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου και του νέου Υπαρχηγού της Αστυνομίας κ. Χρήστου Μαυρή.

Μιλώντας κατά την τελετή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είπε ότι «ασκώντας τις εξουσίες που μου παραχωρεί το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας προχωρώ σήμερα στο διορισμό των Στυλιανού Παπαθεοδώρου και Χρήστου Μαυρή στις θέσεις του Αρχηγού και του Υπαρχηγού της Αστυνομίας, αντιστοίχως. 

Από πλευράς του ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας, μιλώντας και εκ μέρους του Υπαρχηγού, είπε, μεταξύ άλλων, ότι «με βαθύ το αίσθημα ευθύνης θα εργαστούμε ώστε να εκπληρώσουμε την αποστολή μας με απώτερο στόχο τη διατήρηση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας». Πρόσθεσε ότι είναι εμφανείς οι αλλαγές στη σύγχρονη εγκληματικότητα που αφορούν, ανάμεσα σε άλλα, τη μετανάστευση, το οργανωμένο έγκλημα, τη διαφθορά, τα εγκλήματα στο διαδίκτυο που οδηγούν στην αναγκαιότητα άμεσης αντιμετώπισής τους, και σημείωσε ότι από την επιτυχία της Αστυνομίας κρίνεται η ομαλή συνοχή.

Επισήμανε ακόμα ότι προτεραιότητα της Αστυνομίας αποτελεί η εμπέδωση συνθηκών ασφάλειας στην κοινωνία. Σημείωσε εξάλλου ότι η Κύπρος σήμερα μια από τις πιο ασφαλείς χώρες του κόσμου και ως τέτοια πρέπει να τη διατηρήσουμε.

Ο κ. Παπαθεοδώρου πρόσθεσε ότι η Αστυνομία έχει αποδείξει την αξία της στην κοινωνία και είναι παρούσα με όλες της τις δυνάμεις στο καθήκον. Τέλος, ανέφερε ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται δίπλα στους πολίτες για διαφύλαξη της ασφάλειας τους.

Διαβάστε επίσης: Ο Πρόεδρος διόρισε τον Στέλιο Παπαθεοδώρου ως νέο Αρχηγό Αστυνομίας

 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μητσοτάκης | Νόμιμη αλλά πολιτικά μη αποδεκτή η επισύνδεση στο κινητό Ανδρουλάκη – Τι αλλάζει στην ΕΥΠ

Μητσοτάκης | Νόμιμη αλλά πολιτικά μη αποδεκτή η επισύνδεση στο κινητό Ανδρουλάκη – Τι αλλάζει στην ΕΥΠ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε, πως αν και ήταν νόμιμη η επισύνδεση στο κινητό τηλέφωνο του Νίκου Ανδρουλάκη, ήταν πολιτικά απαράδεκτη και ότι ο ίδιος δεν το γνώριζε επισημαίνοντας ότι δεν θα το επέτρεπε ποτέ εάν το γνώριζε…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
COCKERILL 3105 | Ο ιδιαίτερος πύργος της Βελγικής εταιρείας για Leopard 1 στην έκθεση EUROSATORY 2022

COCKERILL 3105 | Ο ιδιαίτερος πύργος της Βελγικής εταιρείας για Leopard 1 στην έκθεση EUROSATORY 2022

Στην διεθνή έκθεση άμυνας και ασφάλειας EUROSATORY 2022 στο Παρίσι, η ομάδα της DEFENCE ReDEFiNED είχε την ευκαιρία να δει μεταξύ πολυάριθμων εκθεμάτων άρμα Leopard 1 το οποίο ήταν αναβαθμισμένο με τον πύργο COCKERILL 3105…

Pin It on Pinterest

Share This