Επεισοδιακή Νύχτα στη Λεμεσό | Κροτίδες και πυροτεχνήματα σκόρπισαν χάος – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 05/05/2024 at 18:13

Η νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό ήταν επεισοδιακή, καθώς Αστυνομία και Πυροσβεστική αντιμετώπισαν μαζική επίθεση από ομάδα νέων. 

Γύρω στις 10.30 το βράδυ, η Αστυνομία δέχθηκε τηλεφωνήματα αναφορικά με νεαρά άτομα στο δρόμο Ύψωνα προς Ερήμη, τα οποία προκαλούσαν προβλήματα ρίχνοντας βόμβες μολότοφ και κροτίδες σε οχήματα. 

Μέλη της Αντιοχλαγωγικής ομάδας και της ΜΜΑΔ αντιμετώπισαν οργανωμένη επίθεση από περίπου 100 άτομα με κροτίδες, βόμβες μολότοφ, πυροτεχνήματα ευθείας τροχιάς και πέτρες, χρησιμοποιώντας χημικά για αντίδραση. 

Σε αυτό το πλαίσιο, ένα αστυνομικό όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά, ενώ τέσσερα υπέστησαν ζημιές. Εντοπίστηκαν επίσης δύο μπουκάλια εύφλεκτης ύλης κοντά στο καμένο όχημα, τα οποία συλλέχθηκαν ως τεκμήρια. Οι δράστες, εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη φωτισμού τράπηκαν σε φυγή.

Την ίδια μέρα, γύρω στις 4.10 το απόγευμα, η Αστυνομία ανέκοψε ένα αυτοκίνητο κοντά στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, εντοπίζοντας στο εσωτερικό του μεγάλη ποσότητα εργοστασιακών κροτίδων, συνολικά 1,807 εργοστασιακές κροτίδες . 

Ο οδηγός, 18 ετών, συνελήφθη, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον του Δικαστηρίου, σύμφωνα με το Φιλελεύθερο. Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου καταδικάζει την επίθεση και εκφράζει την υποστήριξή του προς τους συναδέλφους τους.

Διαβάστε επίσης: Αστυνομία Κύπρου | Επιχειρήσεις για πάταξη της παράτυπης μετανάστευσης – Συλλήψεις και επαναπατρισμοί

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This