ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Αστυνομία | Τελετή διαβεβαίωσης και εκπαίδευση τεσσάρων εβδομάδων για 21 Ειδικούς Αστυνομικούς
Defence Redefined
Published on 04/06/2021 at 12:45

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (02/06/2021) στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου η τελετή διαβεβαίωσης 21 Ειδικών Αστυνομικών της Σειράς Αρ.20, οι οποίοι προσλήφθηκαν στην Αστυνομία την περασμένη Δευτέρα 31 Μαΐου, 2021. 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Υπαρχηγού Αστυνομίας κ. Χρήστου Μαυρή, του Βοηθού Αρχηγού Εκπαίδευσης κ. Γεώργιου Φράγκου  και του Διευθυντή της Αστυνομικής Ακαδημίας, Ανώτερου Αστυνόμου κ. Θεμιστού Αρναούτη.

Τα εν λόγω μέλη θα παρακολουθήσουν προκαταρκτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης τεσσάρων εβδομάδων (δύο εβδομάδων στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου και δύο εβδομάδων στη Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης) και ακολούθως θα τοποθετηθούν σε Διευθύνσεις, Τμήματα και Μονάδες της Αστυνομίας για κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών. 

Ο Υπαρχηγός Αστυνομίας, καλωσορίζοντας τα νέα μέλη, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Από σήμερα ανήκετε στο Αστυνομικό Σώμα. Η πρόσληψη σας έγινε με αντικειμενικά και διαφανή κριτήρια και γι΄ αυτό να είστε υπερήφανοι. Η Αστυνομία του σήμερα είναι αρκετά διαφορετική από πριν, απαιτεί μέλη με ικανότητες, επαγγελματική εκπαίδευση, πειθαρχία εντός και εκτός των αστυνομικών χώρων και πολλά άλλα».

Διαβάστε επίσης: Αστυνομία | “Μας κάνουν ενέδρες με μολότοφ, πέτρες και κροτίδες” – Δριμύ κατηγορώ σε Υπουργείο και Αρχηγείο – ΗΧΗΤΙΚΟ

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This