Χριστοδουλίδης | Η Κύπρος αναλαμβάνει την αναδάσωση της Ρόδου
Defence Redefined
Published on 31/07/2023 at 15:00

Ο Πρωθυπουργός της Ελλαδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε την Κύπρο για πρώτη φορά μετά την επανεκλογή του και συναντήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα Φυλακισμένα Μνήματα και τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας όπου και κατέθεσε στεφάνι. Να υπενθυμίσουμε πως η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη εβδομάδα αλλά αναβλήθηκε λόγω της κατάστασης στα πύρινα μέτωπα. 

Κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου των δύο ηγετών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε συλλυπητήρια του στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος για τον χαμό των δύο αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του ευχαρίστησε την Κύπρο για την βοήθεια της, κάτι το οποίο κάνει και η Ελλάδα όποτε αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα η Κύπρος.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωση πως η Κύπρος θα αναλάβει τα έξοδα για την αναδάσωση των καμένων περιοχών στη Ρόδο, καθώς στην Κύπρο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και πολίτες και άτομα από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Η Κύπρος στέλνει πτητικά μέσα στην Ελλάδα για τη αντιμετώπιση των πυρκαγιών

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This