ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Τελετή Διαβεβαίωσης μαθητών Παραγωγικών Σχολών
Defence Redefined
Published on 04/09/2021 at 12:00

Την Παρασκευή 03 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Η. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ», η τελετή διαβεβαίωσης των μαθητών που θα φοιτήσουν στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Αξιωματικών και Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών στην Ελλάδα, στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας, κ. Χαράλαμπου Πετρίδη και του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη. 

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Διευθυντής του ΥΠΑΜ, κ. Αντρέας Λουκά, ο Υπαρχηγός της ΕΦ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Χρυσηλίου, ο Επιτελάρχης του ΓΕΕΦ, Αντιστράτηγος Απόστολος Περβολαράκης και αντιπροσωπείες αξιωματικών όλων των Κλάδων.  

Την διαβεβαίωση έδωσαν οι μαθητές, οι οποίοι εξασφάλισαν θέση στις Σχολές Ευελπίδων, Ικάρων, Ναυτικών Δοκίμων, Μονίμων Υπαξιωματικών Στρατού Ξηράς, Ναυτικού και Αεροπορίας. Με τη σειρά του, ο Υπουργός Άμυνας, κ. Πετρίδης, απευθύνθηκε στους νέους σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών λέγοντας  τους ότι με τη διαβεβαίωση που έδωσαν ξεκινά η ενεργή τους υπηρεσία στις ένοπλες δυνάμεις του τόπο, ενώ προσέθεσε ότι αυτή η επιλογή τιμά τόσο τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους και τους ευχήθηκε καλή φοίτηση και καλή σταδιοδρομία.  

Η συγκεκριμένη τελετή καθιερώνει την απαρχή της πορείας των νέων υποψήφιων  στελεχών της ΕΦ, γι’ αυτό και η οικογένεια της ΕΦ, τους εύχεται καλή αρχή στο καινούργιο τους ξεκίνημα.

Πηγή: Υπουργείο Άμυνας

Διαβάστε επίσης: Εθνική Φρουρά | Ανακοίνωση αποτελεσμάτων για έφεδρους αξιωματικούς

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This