Συνεργασία Intracom Defence – Diehl Defence | Το WiSPRevo προς ενσωμάτωση στο σύστημα αεράμυνας IRIS-T
Defence Redefined
Published on 25/09/2023 at 14:28

Η Intracom Defence (IDE) ανακοίνωσε έναν νέο τομέα συνεργασίας με την γερμανική εταιρεία DIEHL DEFENCE, ο οποίος αφορά την ανάπτυξη του συστήματος WiSPR Evolution της IDE ως κύριου συστήματος Τακτικής Επικοινωνίας και Πληροφοριών φωνητικών εντολών και δεδομένων για τις επίγειες μονάδες αεράμυνας IRIS-T (Ground Based Air Defense – GBAD) της DIEHL.

Της απόφασης αυτής προηγήθηκε εκτενής αξιολόγηση από την DIEHL, κατά την οποία αναδείχθηκαν οι εξελιγμένες δυνατότητές του WiSPR για εκπλήρωση των υψηλών επιχειρησιακών απαιτήσεων του συστήματος IRIS-T GBAD. Ειδικότερα αναδείχθηκαν οι δυνατότητες για υποστήριξη κρίσιμων επικοινωνιακών σχημάτων φωνής και δεδομένων με βάση την εγγενή δυνατότητα του WiSPRevo να προσαρμόζεται σε κάθε απαίτηση, ταυτόχρονα με τη δυνατότητα μεταφοράς πληροφορίας μέσω IP.

Διαβάστε επίσης: DEFEA 2023 | H INTRACOM DEFENSE παρουσιάζει το ελληνικό περιφερόμενο πυρομαχικό ATTALUS – Φωτογραφίες

Αυτά τα χαρακτηριστικά WiSPRevo, μαζί με την ευκολία ενσωμάτωσης και την απρόσκοπτη διαλειτουργικότητα με συστήματα τρίτων, δημιουργούν μια αποτελεσματική λύση, αποτελώντας το σύστημα επιλογής για την υλοποίηση των τακτικών επικοινωνιών του IRIS-T GBAD της Diehl σε κάθε ανάπτυξή του στο πεδίο.

Αυτή η αρχική σύμβαση έρχεται ως μια ακόμη αναγνώριση της επιμονής και της συνεχούς επένδυσης της IDE στον μηχανολογικό σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα τακτικής επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης: Intracom Defence | Επεκτείνεται η συνεργασία με την Raytheon

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This