Στέφανος Κασσελάκης | Οι πρώτες ώρες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον στρατό
Defence Redefined
Published on 17/03/2024 at 18:20

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία.

Με αφορμή τη στράτευσή του, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε πως είναι τιμή του να βρίσκεται εκεί για να υπηρετήσει την πατρίδα του, τη χώρα που αγαπά, ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει για να προσφέρει στον τόπο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορα ΜΜΕ, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει ζητήσει καμία ειδική μεταχείριση σε σχέση με τους υπόλοιπους στρατιώτες του στρατοπέδου, καθώς κοιμάται σε θάλαμο οπλιτών, τρώει ότι προβλέπεται στο πρόγραμμα συσσιτίου και όσον αφορά τη χρήση κινητού τηλεφώνου δεν έχει κάποια προνομιακή αντιμετώπιση. 

Διαβάστε επίσης: Στρατιωτική θητεία και εφεδρεία | Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας

Υπενθυμίζεται, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα εκτίσει την στρατιωτική θητεία των 20 ημερών και θα εξαγοράσει το υπόλοιπο του, όπως ισχύει για τους απόδημους. Η συνολική θητεία για τους Έλληνες του εξωτερικού, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 35ο έτος της ηλικίας τους είναι συνολικά 3 μήνες, με τις πρώτες 20 να αποτελούν την βασική εκπαίδευση και το υπόλοιπο διάστημα, αν επιθυμούν, να είναι εξαγοράσιμο.

Διαβάστε επίσης: Φυγοστρατία, μείωση θητείας και η υποβάθμιση του τομέα της ασφάλειας

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This