ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Κύπρος – Αιγαίο – Θράκη | Οι Ένοπλες Δυνάμεις άγρυπνοι φρουροί του Ελληνισμού
Defence Redefined
Published on 25/12/2021 at 11:35

Από την Κύπρο, μέχρι το Αιγαίο και την Θράκη, οι Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουν ακούραστοι φρουροί του λαού μας και τις μέρες των εορτών. Η ηγεσία του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς επισκέφθηκαν τα ακριτικά φυλάκια του Ελληνισμού μεταφέροντας την ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό ολόκληρης της κοινωνίας προς τα στελέχη και τους οπλίτες που παραμένουν ταγμένοι στο καθήκον.

Στην Κύπρο, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης επισκέφθηκε φυλάκια στην πράσινη γραμμή μαζί με την κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στις δηλώσεις του ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ ενώπιον των οπλιτών που υπηρετούν απέναντι από τα Τουρκική κατοχικά στρατεύματα, μεταξύ άλλων διαβεβαίωσε πως συνεχίζονται καθημερινά οι προσπάθειες για την επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας της ΕΦ και ότι θα συνεχίσει να αποτελεί μια αξιόπιστη δύναμη αποτροπής.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε Μονάδες και Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων στον Έβρο, με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων, όπου αντάλλαξε Ευχές με το προσωπικό. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα πρέπει να νιώθουν όλοι υπερήφανοι που υπηρετούν στην «αρχή της Ελλάδας» στις Μονάδες του Έβρου, οι οποίες με την εκτέλεση δραστηριοτήτων επιχειρησιακής εκπαίδευσης σε καθημερινή βάση εξασφαλίζουν την λειτουργία της Αποτροπής, διατηρώντας ασφαλή και ακέραια όλα όσα μας κληροδοτήθηκαν από τους προγόνους μας.

Επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε Μονάδες και Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ροδόπη και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Απευθυνόμενος στα στελέχη και τους οπλίτες, τους συνεχάρη για την αποφασιστικότητα, την αφοσίωση και την αυταπάρνησή τους, επισημαίνοντας τις εντατικές προσπάθειες που καταβάλλονται για την ενίσχυση των δυνατοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) σε ξηρά, θάλασσα και αέρα, ώστε να διασφαλίζεται και επαυξάνεται η αποτρεπτική ισχύς τους.

Πηγή: ΓΕΕΦ, ΓΕΕΘΑ

Διαβάστε επίσης: Επιτροπή Άμυνας της Βουλής | Επίσκεψη στα φυλάκια της Εθνικής Φρουράς ενόψει εορτών

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This