MULTIMEDIA CORNER

MULTIMEDIA
CORNER

Επιτροπή Άμυνας της Βουλής | Επίσκεψη στα φυλάκια της Εθνικής Φρουράς ενόψει εορτών
Defence Redefined
Published on 22/12/2021 at 18:45

Τα φυλάκια Κολοκασίδη και Αυλώνα επισκέφθηκε χθες αντιπροσωπεία της κοινοβουλευτικής επιτροπής Άμυνας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

“Είναι μέσα στο πλαίσιο των ετήσιων δραστηριοτήτων της κοινοβουλευτικής επιτροπής Άμυνας να επισκέπτεται διάφορα φυλάκια της Εθνικής Φρουράς, ως μία μορφή έκφρασης εκτίμησης προς το έργο που επιτελούν τα στελέχη της ΕΦ, μόνιμα και κληρωτά”, ανέφερε ο Πρόεδρος της επιτροπής και Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, μιλώντας στο ΚΥΠΕ αναφορικά με τις χθεσινές επισκέψεις.

Με τη συνοδεία του Αρχηγού της ΕΦ, Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το φυλάκιο στο ύψωμα Κολοκασίδη και το φυλάκιο Αυλώνα στο Ακάκι. Πρόκειται, είπε, για δύο φυλάκια τα οποία είναι ιδιαίτερης σημασίας δεδομένης της κρίσιμης περιοχής στην οποία βρίσκονται και του έργου που έχουν να επιτελέσουν.

Ο κ. Σιζόπουλος είπε πως κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να έχουν προσωπική αντίληψη της διαβίωσης των στρατιωτών μας, καθώς επίσης και των υπηρεσιών που επιτελούν.

“Όπως έχουμε τονίσει και στις δύο περιπτώσεις, σε αυτή την περίοδο των ασύμμετρων απειλών που δέχεται η πατρίδα μας από την κατοχική δύναμη, για τα μέλη της επιτροπής Άμυνας, ανεξάρτητα από την κομματική τους προέλευση, αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι να στηρίξουμε αποφασιστικά την αναβάθμιση του αξιόμαχου της ΕΦ μέσα από την προμήθεια νέων και σύγχρονων οπλικών συστημάτων, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των στελεχών της ΕΦ αλλά και κυρίως της ενίσχυσης της σε ανθρώπινο δυναμικό”, είπε ο κ. Σιζόπουλος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: Πολεμικό Ναυτικό | Εορτασμός Αγίου Νικολάου – Φωτογραφίες και VIDEO

 

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
Διαβάστε Περισσότερα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This