Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Τσεχίας | Ανάπτυξη συνεργασιών στον Τομέα της Ασφάλειας και της Αμυντικής Βιομηχανίας
Defence Redefined
Published on 13/04/2023 at 17:53

Tο Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η Πρεσβεία της Τσεχίας στην Κύπρο, και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Έρευνας και Καινοτομίας – ΚΣΕΕΚ σε συνεργασία με το Enterprise Europe Network (ΕΕΝ) διοργανώνουν επιχειρηματικό φόρουμ και επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B) την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο βασικός σκοπός της ημερίδας είναι η ανάπτυξη συνεργασιών στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας μεταξύ επιχειρήσεων των δύο χωρών.

Στο Επιχειρηματικό Φόρουμ έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή και θα παρευρεθούν σχετικές με τον τομέα της άμυνας και ασφάλειας επιχειρήσεις από τη Τσεχία, οι οποίες ενδιαφέρονται για συναντήσεις με Κυπριακές επιχειρήσεις. 

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να έχουν συναντήσεις με τα μέλη της Τσέχικης αποστολής, παρακαλούνται όπως δηλώσουν της συμμετοχή τους ΕΔΩ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 21/04/2023, για να προωθηθούν προς την Πρεσβεία της Τσεχίας για τους σκοπούς των Β2Β συναντήσεων και σε μια προσπάθεια εξεύρεσης περισσοτέρων επιχειρήσεων από τη Τσεχία.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι Δωρεάν απαιτείται όμως η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 22889748/37 ή στο email [email protected].

Διαβάστε επίσης: DEFEA 2023 | Κυπριακό Περίπτερο στη διεθνή αμυντική έκθεση στην Αθήνα – Οργανωτής ο Κυπριακός Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Έρευνας και Καινοτομίας

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This