ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΦ σε μονάδες και φυλάκια του ΤΣ 2ου Συντάγματος Πεζικού
Defence Redefined
Published on 26/08/2021 at 16:30

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), την 25 Αυγούστου 2021, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης του Τακτικού Συγκροτήματος 2ου Συντάγματος Πεζικού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην περιοχή, παρακολούθησε άσκηση μικρής κλίμακας στην οποία συμμετείχαν νέοι οπλίτες του 276 ΤΠ. Ο Αρχηγός της ΕΦ, διαπίστωσε το ενδιαφέρον και το ζήλο των που επιδεικνύουν οι νέοι στρατιώτες στα διάφορα επιχειρησιακά αντικείμενα που διεξάγονται κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Επιπλέον, επισκέφθηκε φυλάκια και μονάδες, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους στρατιώτες της 2020 ΕΣΣΟ, οι οποίοι διάγουν τον τελευταίο μήνα της θητείας τους. Ο Αντιστράτηγος Ζερβάκης, ευχαρίστησε τους στρατιώτες για την υπηρεσία τους στην πατρίδα και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην μελλοντική τους σταδιοδρομία.      

Τέλος, με την ευκαιρία της επίσκεψής του, συναντήθηκε με τον Κοινοτάρχη Κάτω Πύργου Τηλλυρίας και συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις της ΕΦ με την τοπική κοινωνία.

Πηγή: ΓΕΕΦ

Διαβάστε επίσης: Επίσκεψη ακόλουθου άμυνας ΗΠΑ στο ΓΕΕΦ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This