Εθνική Φρουρά | Ολοκλήρωση Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 26/06/2022 at 16:30

Από 20 έως 24 Ιουνίου 20022, προσωπικό της Εθνικής Φρουράς, συμμετείχε σε διάφορες δράσεις που προγραμματίστηκαν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, η οποία αποτέλεσε κοινή πρωτοβουλία του Υπουργείου Άμυνας, Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, με σκοπό την ευαισθητοποίησης και εγρήγορσης στα θέματα Οδικής Ασφάλειας.

Οι δράσεις διεξήχθησαν σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου και άλλους μη κυβερνητικούς οργανισμούς και περιλαμβάνουν διαλέξεις, εκπαιδευτικά προγράμματα αναφορικά με την οδική ασφάλεια, επισκέψεις Πρεσβευτών Οδικής Ασφάλειας για παρουσίαση της δικής τους εμπειρίας και βιωματικά εργαστήρια με τη χρήση γυαλιών προσομοίωσης αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών.         

Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με τη διοργάνωση τελετής λήξης την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, στο στρατόπεδο «ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ», στην παρουσία των Υπουργών Άμυνας, κ. Χαράλαμπου Πετρίδη, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, κα. Στέφη Δράκου και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Γιάννη Καρούσο, του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου  Δημόκριτου Ζερβάκη, της ιεραρχίας του ΓΕΕΦ, εκπροσώπων της Αστυνομίας καθώς και προσκεκλημένων. 

Ο Αρχηγός της ΕΦ στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι η Εθνική Φρουρά προωθεί την προσωπική ανάπτυξη των οπλιτών και στελεχών της, μέσω των δράσεων κατά την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας με σκοπό την ευαισθητοποίηση του προσωπικού στο θέμα της οδικής συμπεριφοράς. Ευχαρίστησε τους εμπλεκόμενους φορείς, καθώς με την συνδρομή τους επιτυγχάνεται η ανάπτυξη ή και βελτίωση της γνώσης, ώστε οι οπλίτες να αποκτήσουν σωστή οδική συνείδηση.

Διαβάστε επίσης : ΓΕΕΘΑ | Τελετή Απονομής Πτυχίων 6ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης του Τμήματος Επιμόρφωσης Ανθυπασπιστών και Μονίμων Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This