ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εθνική Φρουρά | Άλλο ένα κρούσμα COVID-19. Σε καραντίνα το Σταυροβούνι
Defence Redefined
Published on 20/03/2020 at 17:21

Άλλο ένα στέλεχος της Εθνικής Φρουράς βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό COVID-19, ανεβάζοντας των αριθμό των στελεχών που προσβλήθηκαν στους 4. 

Η νέα περίπτωση, αφορά αξιωματικό που υπηρετεί στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) και εκτιμάται ότι έχει έρθει σε επαφή με άλλο αξιωματικό του ΓΕΕΦ ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό τις προηγούμενες μέρες.  Η περίπτωση του νέου κρούσματος, επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη 18/3 και συγκαταλέγεται στα 9 επιβεβαιωμένα κρούσματα που ανακοινώθηκαν εκείνη την μέρα. 

Τα άλλα δύο κρούσματα στην Εθνική Φρουρά,  αφορούν στελέχη τα οποία υπηρετούν σε στρατόπεδο στο Σταυροβούνι, το οποίο βρίσκεται εδώ και μέρες σε καραντίνα.  Στην μονάδα έχουν απαγορευτεί οι έξοδοι για περίοδο 14 ημερών λόγω του αυτοπεριορισμού στον οποίο στρατιώτες και στελέχη διατάχθηκαν να μείνουν. 

Όσον αφορά το ΓΕΕΦ, την Παρασκευή 20/3, έχει προγραμματιστεί να γίνει απολύμανση στο κτήριο και το προσωπικό του επιτελείου το οποίο παραμένει σε αυτοπεριορισμό αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντα του στις 26/3.

Τέλος, έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία ιχνηλάτησης, για τις επαφές του τέταρτου κρούσματος. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Διαβάστε Περισσότερα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This