ΓΕΕΦ | Συμμετοχή Αυστριακών Σπουδαστών της Στρατιωτικής Ακαδημίας “THERESEAN ACADEMY” σε δραστηριότητες της Εθνικής Φρουράς
Defence Redefined
Published on 25/08/2023 at 08:30

Από 10 Ιουλίου έως 18 Αυγούστου 2023, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διμερούς Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ Κυπριακής Δημοκρατίας και Αυστρίας, 3 σπουδαστές της Στρατιωτικής Ακαδημίας “THERESEAN ACADEMY” Αυστρίας, επισκέφθηκαν για πρώτη φορά την Κύπρο και συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές και άλλες δραστηριότητες της Εθνικής Φρουράς. 

Ειδικότερα, οι Αυστριακοί σπουδαστές επισκέφθηκαν Διοικήσεις και Σχηματισμούς της Εθνικής Φρουράς, όπου ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες, την αποστολή και τα μέσα Διοικητικής Μέριμνας που διαθέτουν.  

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων των Σχηματισμών και Διοικήσεων, έγινε εποικοδομητική ανταλλαγή  εμπειριών και εκτέλεσαν επ΄ έργω  εργασίες σε αντικείμενα Διοικητικής Μέριμνας,  σε συνεργασία με προσωπικό της Εθνικής Φρουράς. 

Κατά την παραμονή τους στην Κύπρο οι Αυστριακοί σπουδαστές, επισκέφθηκαν επίσης ιστορικά μνημεία  και πολιτιστικούς χώρους της ελεύθερης Κύπρου, όπου γνώρισαν τον πολιτισμό και την ιστορία του νησιού.

Διαβάστε επίσης: Ανασκόπηση | Η πορεία της Κυπριακής Αμυντικής Βιομηχανίας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2023

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This