ΓΕΕΘΑ | Διεξαγωγή Σχολείου “Drafting, Production and Maintenance of NATO Standards and Doctrines” στο ΚΕΝΑΠ – VIDEO
Defence Redefined
Published on 05/10/2023 at 06:03

Από την Δευτέρα 02 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 06 Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ η 12η Εκπαιδευτική Σειρά του Σχολείου “Drafting, Production and Maintenance of NATO Standards and Doctrines”.

Το υπόψη σχολείο λαμβάνει χώρα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ / NATO Maritime Interdiction Operational Training Center – NMIOTC) στην Κρήτη.

Στο Σχολείο συμμετέχουν ως μαθητές Ανώτεροι Αξιωματικοί του ΝΑΤΟ (ΝΑΤΟ Standards Custodians) από κράτη-μέλη και Εταίρους, από Φορείς της Δομής Διοίκησης της Συμμαχίας (NATO Command Structure Entities), καθώς και από Κέντρα Αριστείας του ΝΑΤΟ (NATO Centers of Excellence-COEs), καθώς και εξειδικευμένοι εκπαιδευτές του ΓΕΕΘΑ, της Διοίκησης Μετασχηματισμού ΝΑΤΟ (Allied Command Transformation – ACT), του Γραφείου Τυποποίησης ΝΑΤΟ (NATO Standardization Office – NSO) και της DEFSTAND PC.

Η εν λόγω Εκπαίδευση έχει λάβει την ανώτατη πιστοποίηση από τη Διοίκηση Μετασχηματισμού της Συμμαχίας (Allied Command Transformation), εντάσσεται στις δράσεις ενίσχυσης της εκπαίδευσης του ΝΑΤΟ σε θέματα Τυποποίησης την οποία έχουν αναλάβει οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις επ’ ωφελεία της Συμμαχίας, και μέχρι σήμερα έχουν εκπαιδευτεί 360 υψηλόβαθμοι επιτελείς των κρατών-μελών και των φορέων της Δομής Διοίκησης της Συμμαχίας (NATO Custodians / Experts).

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο demo video “A Day at the Office” με πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές του ΚΕΝΑΠ. 

Διαβάστε επίσης: Υπουργείο Άμυνας | Ολοκλήρωση της 1ης Ημερίδας με θέμα “Πρότυπα στις Αμυντικές Προμήθειες” στην Κύπρο – Φωτογραφίες

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This