Υπουργείο Άμυνας | Ολοκλήρωση της 1ης Ημερίδας με θέμα “Πρότυπα στις Αμυντικές Προμήθειες” στην Κύπρο – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 25/09/2023 at 18:08

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη Ημερίδα με θέμα “Πρότυπα στις Αμυντικές Προμήθειες” στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Άμυνας.

Με το πέρας του εκπαιδευτικού εργαστηρίου, το οποίο διοργανώθηκε από το Υπουργείο Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης (Cyprus Organisation for Standardisation – CYS) απονεμήθηκαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης στους συμμετέχοντες του.

Η εκπαίδευση του προσωπικού στα αντικείμενα τυποποίησης και προτύπων, που είναι αναγκαία για τις προμήθειες αμυντικού εξοπλισμού και τις συναφείς διαδικασίες, αποτελούν σημαντική συνιστώσα στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό που επιτελείται σήμερα στην Εθνική Φρουρά.

Η εταιρεία Defense Standardization Advice (DSA) συμμετείχε ενεργά στις διεργασίες του εργαστηρίου σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης, προκειμένου να παραδώσει στους συμμετέχοντες του εκπαιδευτικού εργαστηρίου υψηλών προδιαγραφών τεχνογνωσία, εκπαίδευση και πιστοποίηση.

Διαβάστε επίσης: EDA | Πιλοτικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για την Ευρωπαϊκή Τυποποίηση στην Άμυνα

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της εταιρείας, κ. Νικόλαος Μυριούνης, τιμήθηκε και βραβεύτηκε από το Υπουργείο Άμυνας Κύπρου και τον Υπουργό Άμυνας, κ. Μιχάλη Γιωργάλλα, για τον σχεδιασμό και την εκτέλεση της 1ης Ημερίδας για την υποστήριξη του Υπουργείου Άμυνας της Κύπρου.

Η DSA είναι μια ιδιωτική εταιρεία, η οποία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων σχετικά με τη διαχείριση αντικειμένων Τυποποίησης στον τομέα της Άμυνας και της Ασφάλειας και λειτουργεί ως πλατφόρμα συνεργασίας για τη σύνδεση διεθνών και εθνικών φορέων τυποποίησης άμυνας και ασφάλειας, βιομηχανιών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ακαδημαϊκού κόσμου και οργανισμών ανάπτυξης πολιτικών προτύπων.

Στόχος της εταιρείας αποτελεί η παροχή λύσεων σε αναδυόμενες προκλήσεις αμυντικής τυποποίησης και προώθηση βέλτιστων πρακτικών στην αμυντική τυποποίηση παγκοσμίως.

Διαβάστε επίσης: Ρυθμίζοντας το ραγδαία αναπτυσσόμενο αμυντικό τεχνολογικό οικοσύστημα της Κύπρου | Επισκόπηση των νόμων και των κανονισμών για τις διασυνοριακές συμφωνίες και την τυποποίηση

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This