ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Αναχαίτιση Αμερικανικού αεροσκάφους συλλογής πληροφοριών από Ρωσικό Mig-31 | Βίντεο
Defence Redefined
Published on 10/04/2021 at 15:50

To Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας δημοσίευσε βίντεο σύμφωνα με το οποίο μαχητικό Mig-31 αναγνώρισε αμερικανικό αεροσκάφος συλλογής πληροφοριών (ISR) τύπου RC- 135 πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Το Mig-31 της Ανατολικής Στρατιωτικής περιφέρειας σύμφωνα με την ανακοίνωση στις 10 Απριλίου 2021, απογειώθηκε με σκοπό να αναγνωρίσει αεροπορικό στόχο και να αποφευχθεί η παραβίαση των κρατικών συνόρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

 

Το πλήρωμα του ρωσικού αεροσκάφους αναγνώρισε τον εναέριο στόχο ως αεροσκάφος στρατηγικής αναγνώρισης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και το συνόδευσε πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό μέχρι και την απομάκρυνση του.

Διαβάστε επίσης: Οκτώ ρωσικά μαχητικά αναχαίτισαν τρία αμερικανικά βομβαρδιστικά B-52 στη Μαύρη Θάλασσα – Φωτογραφίες

Η πτήση του Mig-31 σύμφωνα με την ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε αυστηρά σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες για τη χρήση του εναέριου χώρου.

Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα περιστατικά αναχαίτισης αεροσκαφών των ΗΠΑ από αντίστοιχα Ρωσικά και η ένταση μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων δεν αναμένεται να μειωθεί άμεσα ένεκα και της διαφαινόμενης κλιμάκωσης σε Ανατολική Ουκρανία.

Διαβάστε επίσης: Ουκρανία | O κόσμος παρακολουθεί τις στρατιωτικές ετοιμασίες με κομμένη την ανάσα – Όλες οι εξελίξεις – VIDEO

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This