ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΛΟΚ | Οι καταδρομείς της Εθνικής Φρουράς εκπαιδεύονται στα χιόνια
Defence Redefined
Published on 08/02/2022 at 17:37

Το ΓΕΕΦ δημοσιοποίησε φωτογραφικό υλικό από την εκπαίδευση των καταδρομέων στα χιόνια. Τα αντικείμενα της εν λόγω εκπαιδευτικής δραστηριότητας αποσκοπούν στην εξοικείωση του προσωπικού της Διοίκησης Καταδρομών στην εκτέλεση επιχειρησιακών αντικειμένων κάτω από συνθήκες πολικού ψύχους. 

Ανάμεσα στα αντικείμενα εκπαίδευσης περιλαμβάνονται η διαβίωση και κατασκευή καταλύματος, η πορεία και τακτική κίνηση στα χιόνια, η εκτέλεση ενεργειών εμπλοκής και απεμπλοκής με εχθρικές δυνάμεις και άλλα επιχειρησιακά αντικείμενα. Οι καταδρομείς απέδειξαν για άλλη μια φορά το υψηλό επιχειρησιακό τους επίπεδο και το ευρύ φάσμα απόστολών που μπορούν να αναλάβουν.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Φρουρά | Καταιγισμός πυρών με τυφέκιο TAVOR και ελαφρύ οπλοπολυβόλο NEGEV – Φωτογραφίες

Στις φωτογραφίες ξεχωρίζουν στον ατομικό οπλισμό των καταδρομέων τα νέα αποκτήματα της Διοίκησης Καταδρομών, το τυφέκιο Tavor και το οπλοπολυβόλο Negev από το Ισραήλ. To ελαφρύ οπλοπολυβόλο NEGEV αναλόγως της έκδοσης έχει βάρος μεταξύ 7,65  και 7,8 κιλών, μέγιστο βεληνεκές 1000 μέτρα και ταχυβολία του όπλου κυμαίνεται αναλόγως της έκδοσης του μεταξύ 850 φυσιγγίων / λεπτό και 1050 φυσιγγίων / λεπτό. Το τυφέκιο Tavor είναι διαμετρήματος 5.56X45 χιλ, με δραστικό βεληνεκές 300 μέτρα, βάρος 3.4 κιλά και ρυθμό βολής 750-950 φυσίγγια/λεπτό.

Διαβάστε επίσης: TAVOR | Το Βασικό Τυφέκιο των Μονάδων Καταδρομών της Εθνικής Φρουράς – Ανάλυση

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This