ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Εθνική Φρουρά | Τελετή Ορκωμοσίας Δόκιμων Εφέδρων Αξιωματικών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Defence Redefined
Published on 20/11/2021 at 14:15

Την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, παρευρέθηκε στην τελετή ονομασίας των νέων Δόκιμων Εφέδρων Αξιωματικών, η οποία πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, στην έδρα της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (Σ.Ε.Α.Π), στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μετά την τελετή, ο Αρχηγός της ΕΦ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να συγχαρεί τους Ελληνοκύπριους Δόκιμους Αξιωματικούς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους και θα ενταχθούν σε Μονάδες της Εθνικής Φρουράς, με την επάνοδό τους στην Κύπρο. Σημειώνεται ότι κατά την εκπαίδευση πρώτευσε ο ΔΕΑ (ΠΖ) Ρωμανός Χρίστος.

Μετά την τελετή ορκωμοσίας, πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στον ανδριάντα του Αντιστράτηγου επί τιμή Γρηγόρη Αυξεντίου, όπου κατέθεσε στεφάνι ο Αρχηγός της ΕΦ, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης. 

Διαβάστε επίσης: 12 χρόνια από τη θυσία του Υπολοχαγού Χαράλαμπου Χαραλάμπους

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Επίσκεψη ΥΠΑΜ στη Σερβία | Αμοιβαίο ενδιαφέρον για εξοπλισμούς – Στήριξη σε ζητήματα εδαφικής ακεραιότητας

Επίσκεψη ΥΠΑΜ στη Σερβία | Αμοιβαίο ενδιαφέρον για εξοπλισμούς – Στήριξη σε ζητήματα εδαφικής ακεραιότητας

Μεταξύ των ζητημάτων που συζητήθηκαν μεταξύ των δύο ΥΠΑΜ, ήταν το ενδιαφέρον την Κύπρου για οπλικά συστήματα της Σερβικής αμυντικής βιομηχανίας αλλά και το ενδιαφέρον της Σερβίας για συστήματα που κατέχει η Κύπρος…

Pin It on Pinterest

Share This