ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεά Παναγιώτη Λασκαρίδη για εκσυγχρονισμό φρεγατών τύπου «S»
Defence Redefined
Published on 28/12/2021 at 10:47

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδη», Υποναυάρχος επί τιμή κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης δώρισε 2 νέα πλήρη συστήματα παραγωγής αέρα υψηλής πίεσης. Τα συστήματα είναι όμοια με εκείνα που βρίσκονται εγκατεστημένα στις φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού.

Η σύμβαση υπογράφηκε σήμερα Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 μεταξύ του Αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ και του Προέδρου του Ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδη» και Υποναυάρχου επί τιμή κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη. Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστη και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος. Παρόντες στην τελετή υπογραφής ήταν και o Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Κατά την τελετή υπογραφής, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, η ευγενική δωρεά του οποίου θα συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό κρίσιμων συστημάτων της προωστήριας εγκατάστασης των φρεγατών τύπου «S».

Πηγή: ΥΠΕΘΑ

Διαβάστε επίσης: Πολεμικό Ναυτικό | Δωρεά του “ΠΓΥ ΑΙΑΣ” από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Σερβία | Ένας νεκρός και έξι τραυματίες σε συμπλοκή μεταξύ μεταναστών στα σύνορα με την Ουγγαρία

Σερβία | Ένας νεκρός και έξι τραυματίες σε συμπλοκή μεταξύ μεταναστών στα σύνορα με την Ουγγαρία

Σύμφωνα με πληροφορίες της σερβικής ραδιοτηλεόρασης RTS, ένας μετανάστης σκοτώθηκε και τουλάχιστον άλλοι έξι τραυματίστηκαν στη Σερβία, κοντά στα σύνορα με την Ουγγαρία, μεταξύ των οποίων και μία έφηβη…

Αποκαλυπτήρια προτομής του ήρωα Συνταγματάρχη της ΕΛΔΥΚ Κωνσταντίνου Κόκκα

Αποκαλυπτήρια προτομής του ήρωα Συνταγματάρχη της ΕΛΔΥΚ Κωνσταντίνου Κόκκα

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομή του ήρωα Συνταγματάρχη της ΕΛΔΥΚ, Κωνσταντίνου Κόκκα, που έπεσε στην Κύπρο το 1974, μαχόμενος κατά των Τούρκων εισβολέων, στην περιοχή του θύλακα του Κιόνελι…

Pin It on Pinterest

Share This