ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Πλάνα από την επίθεση των Κούρδων ανταρτών κατά των τουρκικών δυνάμεων στο Αφρίν – VIDEO
Defence Redefined
Published on 08/04/2021 at 13:17

Βίντεο από την επίθεση κατά των τουρκικών δυνάμεων κατοχής, δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό τους, οι “Απελευθερωτικές Δυνάμεις του Αφρίν” (HRE), στο οποίο ισχυρίζονται ότι εκτόξευσαν αρκετούς πυραύλους κατά των τουρκικών δυνάμεων και των μισθοφόρων τους. 

Η Κουρδική οργάνωση, ισχυρίζεται ότι από την επίθεση στο χωριό Gobele της συνοικίας Sherawa, πέντε (5) Τούρκοι στρατιώτες και μισθοφόροι, έχουν σκοτωθεί. 

Εντούτοις, το Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας, ανακοίνωσε ότι δύο (2) Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε κουρδική επίθεση στην περιοχή της Επιχείρησης “Κλάδος Ελαίας” (Olive Branch) στη βορειοδυτική Συρία. 

“Δύο από τους ήρωές μας σκοτώθηκαν σε επίθεση από μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK / YPG στην περιοχή της Επιχείρησης “Κλάδος Ελαίας”, ανέφερε το τουρκικό υπουργείο.

Συνεχίζοντας στην ανακοίνωση του, το τουρκικό υπουργείο υποστηρίζει ότι “τουλάχιστον τρεις τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν. Οι επιθέσεις κατά των θέσεων των τρομοκρατών στην περιοχή συνεχίζονται”, αναφέρει καταληκτικά η ανακοίνωση.

Δείτε εδώ το βίντεο από την επίθεση

Διαβάστε επίσης: Φερόμενη ενέδρα σε Τούρκους στρατιώτες με αντιαρματικό πύραυλο | VIDEO

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This