Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο “Οι επιπτώσεις της Ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης στην Ευρωπαϊκή Ασφάλεια” – Φωτογραφίες
Andreas Pogiatzi
Published on 03/10/2023 at 13:14

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Συνέδριο του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας και Πληροφοριών του Πανεπιστημίου Buckingham (BUCSIS), με θέμα “Οι επιπτώσεις της Ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης στην Ευρωπαϊκή Ασφάλεια”. 

Το Συνέδριο απαρτιζόταν από δύο μέρη με έξι ομιλητές από την Ευρώπη και την Κύπρο που επικεντρώθηκαν σε ζητήματα Γεωπολιτικής και Άμυνας και σε θέματα Θεσμών και Διεθνούς Δικαίου. 

Οι ομιλητές ήταν οι: 

Δρ. Βασίλης Κάππης, Αναπληρωτής καθηγητής στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας και Πληροφοριών του Πανεπιστημίου Buckingham (BUCSIS).

Δρ. Παναγιώτης Χατζηπαυλής, Επιστημονικός συνεργάτης του Ερευνητικού Ινστιτούτου Άμυνας και Ασφάλειας (DSRI) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Δρ. Πέτρος Σαββίδης, Επίτιμος επιστημονικός ερευνητής στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας και Πληροφοριών του Πανεπιστημίου Buckingham (BUCSIS)

Δρ. Νικόλας Α. Ιωαννίδης, Διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Η κ. Ευγενία Καρατάρη, Αναπληρωτής τμηματάρχης στην Υπηρεσία Διαχείρισης Κρίσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Situation Room) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης (European External Action Service)

Η Δρ. Μερσίλεια Αναστασιάδου, ΕΕΔ στο Τμήμα ΚΠΕ του Πανεπιστημίου Κύπρου και ερευνητικός εταίρος στο Πανεπιστήμιο Buckingham,

Δείτε τις εικόνες:

Διαβάστε επίσης: Συνέδριο | “Οι επιπτώσεις της Ρωσο-Ουκρανικής σύγκρουσης στην Ευρωπαϊκή Ασφάλεια

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This