ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Κύμα οργής για τις πόζες του Αλίγιεφ, μπροστά στα κράνη των νεκρών Αρμενίων στρατιωτών – Φωτογραφίες & VIDEO
Defence Redefined
Published on 12/04/2021 at 19:07

Έξι μήνες, μετά το τέλος του δεύτερου πολέμου στην διαφιλονικούμενη περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ και ο Αζέρος ηγέτης, Ιλχάμ Αλίγιεφ, συνεχίζει να ξύνει επιδεικτικά τις πληγές των Αρμενίων οι οποίοι, υπέστησαν μια βαριά, πολύνεκρη και ταπεινωτική ήττα. 

Αυτή την φορά, ο φιλόδοξος ηγέτης του Αζερμπαϊτζάν, φωτογραφήθηκε σε έναν διάδρομο στολισμένο με τα κράνη των νεκρών Αρμενίων στρατιωτών, που έπεσαν κατά τις πρόσφατες εχθροπραξίες, στέλνοντας όσα μηνύματα μπορεί να στείλει αυτή η φωτογραφία, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στον λαό της Αρμενίας. 

Διαβάστε επίσης: Αρμενία | Αξιωματικός συνελήφθη επειδή αγνόησε τον ήχο drone, από το οποίο σκοτώθηκαν 18 στρατιώτες

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αζέρος πρόεδρος, κατά την επίσκεψη του στο Πάρκο Στρατιωτικών Τροπαίων του Μπακού, επισκέφθηκε (σ.σ άκουσον, άκουσον), τα δωμάτια με τις καρτουνιστικές φιγούρες Αρμενίων στρατιωτών. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οι Αζέροι δημιούργησαν ένα τεράστιο πάρκο με όλα τα λάφυρα του πολέμου, που αποκόμισαν το περασμένο έτος. Βέβαια, η κίνηση αυτή, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων κατά τις κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν, περί βαρβαρότητας και πρακτικών που παραπέμπουν στον μεσαίωνα. 

Η αλαζονεία του ηγέτη του Αζερμπαϊτζάν, έρχεται σε αντίθεση με τις χιλιάδες φωνές στο εσωτερικό της χώρας, για αγνοούμενους στρατιώτες, οι οποίοι δεν επέστρεψαν ποτέ από τον πόλεμο, ούτε σαν νεκροί.  Η απολυταρχική κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν, παραμένει σιωπηλή μπροστά στις διαμαρτυρίες χιλιάδων οικογενειών οι οποίες ψάχνουν τις τύχες των ανθρώπων τους. 

Διαβάστε επίσης: Τα αρμένικα άρματα παρέλασαν ως “λάφυρα” στους δρόμους του Μπακού – Βαρύς ο απολογισμός για την Αρμενία – VIDEO

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This