Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α | Παρών στο World Defense Show 2024 με εθνικό περίπτερο
Defence Redefined
Published on 20/01/2024 at 20:57

Η δεύτερη έκδοση του World Defense Show πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 4 Φεβρουαρίου 2024 έως τις 8 Φεβρουαρίου 2024 στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Το World Defense Show θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για την παγκόσμια αμυντική βιομηχανία για δικτύωση, συνεργασία, ανταλλαγή γνώσεων, ανακάλυψη νέων καινοτομιών και δυνατοτήτων στους αμυντικούς τομείς.

Η Ελλάδα έχει ήδη δηλώσει παρών. Ειδικότερα, η Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής, Άμυνας και Ασφάλειας (Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α) με την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Επενδύσεων και Εξοπλισμών (ΓΔΑΕΕ) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Άμυνας της Ελλάδας, θα διοργανώσει Ελληνικό Περίπτερο με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και την προώθηση της ελληνικής καινοτομίας.

Το Εθνικό Περίπτερο θα αποτελείται από την HYDRUS, την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), τη NAFS SA, τη SCYTALYS και την THEON SENSORS (2  από τα μέλη του EFA GROUP) και την DEFEA – Defence Exhibition Athens.

Στο σημείο αυτό, να σημειωθεί ότι  η Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής, Άμυνας και Ασφάλειας (Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α) διοργάνωσε επίσης με μεγάλη επιτυχία το Ελληνικό Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας EDEX 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο της Αιγύπτου.

Διαβάστε επίσης: Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α | Επάξια εκπροσώπηση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στην EDEX 2023

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This