MULTIMEDIA CORNER

MULTIMEDIA
CORNER

Επετειακό βίντεο για το Πολεμικό Ναυτικό | 200 χρόνια θαλασσοκρατίας – VIDEO
Defence Redefined
Published on 19/03/2021 at 10:35

Ένα επετειακό βίντεο, δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. 

Οι εικόνες που μεταφέρει το βίντεο, προκαλούν περηφάνια και δέος αφού αποτειπώνεται με τον καλύτερο τρόπο, η δύναμη, η εξέλιξη, οι μάχες και οι αγώνες που έδωσαν οι Έλληνες ναυτικοί. 

Το βίντεο έχει την μορφή “χρονολόγιου” παρουσιάζοντας αρχικά τις ναυμαχίες που διεξήχθησαν κατά την διάρκεια της Επανάστασης, ενώ δεσπόζουν ηγετικές μορφές που έγραψαν ιστορία στις θάλασσες, όπως Ανδρέας Μιαούλης, ο Κωνσταντίνος Κανάρης, η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα και ο Ναύαρχος Κουντουριώτης. 

Βίντεο από την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου

Ακολούθως, το βίντεο παρουσιάζει εικόνες και πλάνα από τις αρχές του 20ού αιώνα και την δράση του Πολεμικού Ναυτικού κατά τους βαλκανικούς πολέμους. 

“Μεθ’ Ορμής Ακαθέκτου”, το βίντεο προχωρά και παρουσιάζει το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό στην σημερινή του μορφή. Φρεγάτες, υποβρύχια, πυραυλάκατοι και σύγχρονα πολεμικά σκάφη παρουσιάζονται να διεξάγουν γυμνάσια και τακτικές ασκήσεις στις ελληνικές θάλασσες, στέλνωντας σαφές μήνυμα απόλυτης κυριαρχίας. 

Το επετειακό βίντεο αποτυπώνει την δόξα, την δύναμη και το σθένος του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και το υψηλό φρόνημα των Ελλήνων Ναυτικών. 

Απολαύστε το βίντεο:  

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα 2021 | Το βιντεο κλίπ της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση – VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Διαβάστε Περισσότερα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This