Δυτική Όχθη | Συνεχίζονται οι επιδρομές του Ισραηλινού στρατού – Επτά νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Defence Redefined
Published on 03/07/2023 at 18:29

Κλιμακώνονται οι επιχειρήσεις του Ισραηλινού στρατού στην περιοχή της Τζενίν στη Δυτική Όχθη, με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής να έχουν χάσει τη ζωή τους επτά τουλάχιστον παλαιστίνιοι. 

Ο Ισραηλινός στρατός ανέφερε πως έγινε ανταλλαγή πυρών δίπλα από τζαμί στον καταυλισμό της Τζενίν. Το παλαιστινιακό υπουργείο υγείας έκανε λόγο για 27 τραυματίες – εκ των οποίων οι επτά σοβαρά-στη διάρκεια των συγκρούσεων στη Τζενίν ενώ κοντά στη Ραμάλα σκοτώθηκε από πυρά του ισραηλινού στρατού ένας άντρας. Ο Ισραηλινός στρατός ανέφερε επιπλέον πως ένας στρατιώτης τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Το Ισραηλινό ΥΠΑΜ δημοσιοποίησε επίσης φωτογραφία από το τζαμί Al-Nasr με υπόγειες κρύπτες αποθήκευσης πυρομαχικών. 

Η Παλαιστινιακή αρχή κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να παρέμβει αμέσως για να σταματήσει την επιθετικότητα του Ισραήλ και τη συνεχιζόμενη επίθεση κατά του κατεχόμενου προσφυγικού καταυλισμού Τζενίν.

Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε πως οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την ασφάλεια του Ισραήλ και το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον λαό του από τη Χαμάς, τον Παλαιστινιακό Ισλαμικό Τζιχάντ και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Διαβάστε επίσης: Ισραήλ | Παρέλαβε το νέο ΤΟΜΠ Namer 1500 με σύστημα ενεργής προστασίας Trophy – VIDEO

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This