ΓΕΕΦ | Οργάνωση Ζώνης Ρίψεως – Μεταφορά Εφοδίων – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 25/06/2023 at 17:06

Την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων για το θεματικό “Έτος Δεξιοτήτων και Διαλειτουργικότητας 2023 – 2024”, η 1η Μ/Κ Ταξιαρχία Πεζικού σε συνεργασία με την Διοίκηση Αεροπορίας της Εθνικής Φρουράς, εκτέλεσε την ΤΑΜΣ “ΔΑΙΔΑΛΟΣ 2023”, που αφορούσε σε οργάνωση Ζώνης Ρίψεως – Μεταφοράς Εφοδίων, στην περιοχή ευθύνης της. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), σκοπός της ΤΑΜΣ, ήταν η εξοικείωση του προσωπικού της Ταξιαρχίας στις διαδικασίες οργάνωσης Ζώνης Ρίψεως, για εκτέλεση ρίψης εφοδίων – υλικών από ελικόπτερο, καθώς επίσης και στις διαδικασίες υποδοχής, παραλαβής και προώθησης των υλικών – εφοδίων στις υποστηριζόμενες Μονάδες. 

Τα αποτελέσματα της άσκησης, κατέδειξαν το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού που συμμετείχε, καθώς επίσης και το υψηλό ηθικό και επαγγελματισμό του.   

Διαβάστε επίσης: BOLD WINGS 2023 | Συνεκπαίδευση ομάδων ειδικών επιχειρήσεων Κύπρου και Γαλλίας – Εντυπωσιακές Φωτογραφίες

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This