Εθνική Φρουρά | Εκπαίδευση του προσωπικού σε εξομοιωτές – VIDEO
Defence Redefined
Published on 20/06/2022 at 20:47

Το ΓΕΕΦ δημοσιοποίησε VIDEO που παρουσιάζει προσωπικό της Εθνικής Φρουράς να εκπαιδεύεται σε εξομοιωτές οπλικών συστημάτων που βρίσκονται σε υπηρεσία. Συγκεκριμένα, στο VIDEO διακρίνονται εξομοιωτές διαφόρων συστημάτων που διαθέτει η Εθνική Φρουρά όπως ελικοπτέρου Mi-35, εκτοξευτή Atlas-Mistral, Άρματος Μάχης (T-80), VAB VCAC 6×6 με πυραύλους HOT και εξομοιωτής Αντιαρματικού πυραύλου MILAN.

Να υπενθυμίσουμε πως στα πλαίσια του 1ου Μαραθωνίου Κυβερνοασφάλειας & Κυβερνοάμυνας 2020, δύο αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς υλοποίησαν εργασία που αφορούσε εξομοιωτές Πυροβόλου Άνευ Οπισθοδρομήσεως (ΠΑΟ) και αντιαρματικού συστήματος MILAN.

Η χρήση εξομοιωτών είναι πλέον μέρος της εκπαίδευσης όλων των ενόπλων δυνάμεων διεθνώς. Στην έκθεση EUROSATORY 2022 στο Παρίσι, η MBDA παρουσίασε εξομοιωτή εικονικής πραγματικότητας (VR) για εκτοξευτή Mistral-3. Ο εν λόγω εξομοιωτής, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της MBDA στην DEFENCE ReDEFiNED, αναμένεται να βελτιωθεί περαιτέρω ώστε να είναι μελλοντικά διαθέσιμος.

Διαβάστε επίσης: ERN | Εξομοιωτές πυραύλων MILAN, ΠΑΟ και λογισμικό βολής όλμων ανάμεσα στα εκθέματα του Υπουργείου Άμυνας – VIDEO

 

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Εναέρια μέσα στη μάχη για κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κορακιά Κρανιδίου

Εναέρια μέσα στη μάχη για κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κορακιά Κρανιδίου

Δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο πραγματοποιούν, από νωρίς σήμερα το πρωί, ρίψεις νερού στο μέτωπο της φωτιάς, που εκδηλώθηκε χθες σε δασική έκταση στην περιοχή, Κορακιά, Κρανιδίου στην Αργολίδα…

Pin It on Pinterest

Share This