Εθνική Φρουρά | Εκπαίδευση του προσωπικού σε εξομοιωτές – VIDEO
Defence Redefined
Published on 20/06/2022 at 20:47

Το ΓΕΕΦ δημοσιοποίησε VIDEO που παρουσιάζει προσωπικό της Εθνικής Φρουράς να εκπαιδεύεται σε εξομοιωτές οπλικών συστημάτων που βρίσκονται σε υπηρεσία. Συγκεκριμένα, στο VIDEO διακρίνονται εξομοιωτές διαφόρων συστημάτων που διαθέτει η Εθνική Φρουρά όπως ελικοπτέρου Mi-35, εκτοξευτή Atlas-Mistral, Άρματος Μάχης (T-80), VAB VCAC 6×6 με πυραύλους HOT και εξομοιωτής Αντιαρματικού πυραύλου MILAN.

Να υπενθυμίσουμε πως στα πλαίσια του 1ου Μαραθωνίου Κυβερνοασφάλειας & Κυβερνοάμυνας 2020, δύο αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς υλοποίησαν εργασία που αφορούσε εξομοιωτές Πυροβόλου Άνευ Οπισθοδρομήσεως (ΠΑΟ) και αντιαρματικού συστήματος MILAN.

Η χρήση εξομοιωτών είναι πλέον μέρος της εκπαίδευσης όλων των ενόπλων δυνάμεων διεθνώς. Στην έκθεση EUROSATORY 2022 στο Παρίσι, η MBDA παρουσίασε εξομοιωτή εικονικής πραγματικότητας (VR) για εκτοξευτή Mistral-3. Ο εν λόγω εξομοιωτής, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της MBDA στην DEFENCE ReDEFiNED, αναμένεται να βελτιωθεί περαιτέρω ώστε να είναι μελλοντικά διαθέσιμος.

Διαβάστε επίσης: ERN | Εξομοιωτές πυραύλων MILAN, ΠΑΟ και λογισμικό βολής όλμων ανάμεσα στα εκθέματα του Υπουργείου Άμυνας – VIDEO

 

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This