MULTIMEDIA CORNER

MULTIMEDIA
CORNER

System of a Down | Επιστρέφουν μετά από 15 χρόνια για το Αρτσάχ και την Αρμενία- VIDEO
Defence Redefined
Published on 07/11/2020 at 09:00

Η πρώτη ευχάριστη είδηση του 2020, ήρθε. Οι System of a Down, επίσης γνωστοί με το ακρωνύμιο SOAD, δημοσίευσαν δύο νέα τραγούδια μετά από 15 χρόνια. 

Με υψηλό αίσθημα πατριωτισμού, το αρμενοαμερικανικό heavy metal συγκρότημα, δημοσίευσε χθες τα τραγούδια “Protect the Land” και “Genocidal Humanoidz”. 

Με το Αζερμπαϊτζάν να διεξάγει πόλεμο ενάντια στην πατρίδα των προγόνων των μελών της μπάντας, οι SOAD αποφάσισαν να επιτεθούν και να χρησιμοποιήσουν τη μουσική τους για να συγκεντρώσουν χρηματα για τους συμπατριώτες τους στο Αρτσάχ. 

Το συγκρότημα, μετά από κάποιες διαφωνίες πριν από 15 έτη, αποφάσισε πως δεν θα ξανα ηχογραφούσε άλλα τραγούδια, ωστόσο η φρίκη του πολέμου και η αγάπη τους για την πατρίδα, τους ώθησε να βάλουν στην άκρη της διαφορές τους, να ενωθούν ξανά και να γράψουν δύο τραγούδια, βοηθώντας έτσι με την σειρά τους, την πατρίδα τους. 

Στο μήνυμα τους, οι SOAD ανέφεραν: 

“Εμείς ως οι System Of A Down κυκλοφορήσαμε νέα μουσική για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. Ο χρόνος για να γίνει αυτό είναι τώρα, μαζί, οι τέσσερις μας  έχουμε κάτι εξαιρετικά σημαντικό να πούμε ως ενοποιημένη φωνή. 

Αυτά τα δύο τραγούδια, “Protect The Land” και “Genocidal Humanoidz”, και τα δύο μιλούν για έναν τρομερό και σοβαρό πόλεμο που διαπράττεται στις πολιτιστικές πατρίδες μας του Artsakh και της Αρμενίας.

Τα τρέχοντα διεφθαρμένα καθεστώτα του Αλίεφ στο Αζερμπαϊτζάν και του Ερντογάν στην Τουρκία όχι μόνο θέλουν να διεκδικήσουν το Αρτσάχ και την Αρμενία, αλλά διαπράττουν ατιμώρητα γενοκτονίες στην ανθρωπότητα και την άγρια ​​ζωή για να επιτύχουν την αποστολή τους. 

Εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες στον κόσμο, που όλοι είναι αποσπασμένοι από το COVID, τις εκλογές και τις αστικές αναταραχές για να διεξάγουν τις φρικαλεότητες τους. Έχουν τους πόρους και έχουν προσλάβει τεράστιες εταιρείες δημοσίων σχέσεων για να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να αποκρύψουν τον βάρβαρο στόχο τους για γενοκτονία. 

Μεταξύ αυτών των δύο δικτατοριών, υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση και σιγή των φωνών στις χώρες τους. Η ελευθερία του λόγου δεν είναι κάτι που απολαμβάνουν όλοι, αλλά απολαμβάνεται εδώ (σ.σ στην Αμερική), οπότε μέρος αυτής της ευθύνης είναι η αλήθεια εκεί έξω, όποτε είναι δυνατόν. 

Είμαστε εδώ για να προστατεύσουμε τη γη μας, να προστατεύσουμε τον πολιτισμό μας και να προστατεύσουμε το έθνος μας. Δεν είναι η ώρα να κλείσετε τα μάτια.

Ως SOAD, αυτή ήταν μια απίστευτη ευκαιρία να αφήσουμε τα πάντα στην άκρη και να μιλήσουμε για το έθνος μας, σαν ένα, σαν τέσσερεις Αρμένιοι. Το “Protect The Land” και το “Genocidal Humanoidz” είναι πλέον διαθέσιμα για αγορά στην επίσημη σελίδα Bandcamp: SystemOfADown.bandcamp.com – όπου τα έσοδα της μπάντας πηγαίνουν προς το ArmeniaFund. Τα χρήματα από τις προπαραγγελίες Bandcamp + της νέας μας συλλογής εμπορικών προϊόντων θα χρησιμοποιηθούν για την παροχή κρίσιμης βοήθειας και βασικών προμηθειών για όσους επηρεάζονται από αυτές τις φρικτές πράξεις. 

Έχετε την ευκαιρία να κατεβάσετε αυτά τα τραγούδια ως πράξη φιλανθρωπίας ανεξάρτητα από το πώς επιλέγετε να τα ακούσετε σήμερα, αύριο και για τα επόμενα χρόνια.

Η μουσική και οι στίχοι μιλούν από μόνα τους. Χρειαζόμαστε να μιλήσετε για το Αρτσάχ.

Protect the Land: 

Genocidal Humanoidz:

Διαβάστε επίσης: Assassin’s Creed Odyssey | Φανταστικό ταξίδι στην Αρχαία Ελλάδα | VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Διαβάστε Περισσότερα
Μνημόσυνο Ισαάκ και Σολωμού – Η μνήμη έτρεξε για άλλη μια χρονιά

Μνημόσυνο Ισαάκ και Σολωμού – Η μνήμη έτρεξε για άλλη μια χρονιά

Οι μοτοσυκλετιστές και πλήθος κόσμου τίμησαν για άλλη μια χρονιά την μνήμη του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού που δολοφονήθηκαν άγρια και άνανδρα από τις Τουρκικές κατοχικές δυνάμεις στην Πράσινη Γραμμή τον Αύγουστο του 1996…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
COCKERILL 3105 | Ο ιδιαίτερος πύργος της Βελγικής εταιρείας για Leopard 1 στην έκθεση EUROSATORY 2022

COCKERILL 3105 | Ο ιδιαίτερος πύργος της Βελγικής εταιρείας για Leopard 1 στην έκθεση EUROSATORY 2022

Στην διεθνή έκθεση άμυνας και ασφάλειας EUROSATORY 2022 στο Παρίσι, η ομάδα της DEFENCE ReDEFiNED είχε την ευκαιρία να δει μεταξύ πολυάριθμων εκθεμάτων άρμα Leopard 1 το οποίο ήταν αναβαθμισμένο με τον πύργο COCKERILL 3105…

Pin It on Pinterest

Share This