ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Netline | Παράδοση 87 επιπλέον C-Guard RJ counter-IED συστημάτων στο ισπανικό Υπουργείο Άμυνας
Defence Redefined
Published on 11/08/2021 at 18:01

Με ανακοίνωση της, η Netline Communications Technologies Ltd ανακοίνωσε την παροχή 334 παρεμβολέων αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών (IED) μετά την πρόσφατα παραδοθείσα παραγγελία άλλων 87 συστημάτων στο πλαίσιο της πενταετής σύμβασής της με το ισπανικό Υπουργείο Άμυνας. 

Αυτή η παρτίδα, προγραμματισμένη για παράδοση εντός Νοεμβρίου, είναι συνέχεια της προηγούμενης του 2020, αποτελούμενη από 51 συστήματα. 

Σχεδιασμένο για τοποθέτηση σε οχήματα, το C-Guard RJ της Netline είναι ένα ευέλικτο και ανθεκτικό αρθρωτό σύστημα παρεμβολέων (jammers) που παρέχει ενεργή προστασία για να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα απειλών. Το σύστημα σαρώνει συνεχώς το φάσμα και ανταποκρίνεται σε τυχόν χαρακτηριστικές εκπομπές ακτινοβολίας εστιάζοντας το σήμα και την ισχύ του παρεμβολέα πάνω σε αυτές αδρανοποιώντας την απειλή. 

Διαβάστε επίσης: Δέκα νέα θωρακισμένα οχήματα «Miloš» για τον Σερβικό Στρατό – Φωτογραφίες & VIDEO

Καλύπτοντας τις καθημερινές, επιχειρησιακές ανάγκες, το C-Guard RJ επιχειρεί εν κινήσει και είναι σε θέση να αντέξει σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στο πλήρωμα του οχήματος ευκολία στη λειτουργία και στη συντήρηση, και στην απλή αντικατάσταση μονάδας, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί από την επιχειρησιακή μονάδα (Ο-level) τάχιστα. Το C-Guard RJ δύναται να προσαρμοστεί αναλόγως για εγκατάσταση και ενσωμάτωση σε όλους τους τύπους οχημάτων. 

Σύμφωνα με τη μακροπρόθεσμη σύμβαση, η Netline παρέχει επίσης στον Ισπανικό Στρατό προγράμματα εκπαίδευσης και συντήρησης. 

Η Netline Communications Technologies Ltd αναπτύσσει, κατασκευάζει και προμηθεύει λύσεις ηλεκτρονικού πολέμου (EW) με εξειδίκευση μεταξύ άλλων τα συστήματα αντι-IED και αντι-drone (τοποθετημένα επί οχημάτων, φορητών, τακτικών και για εγκαταστάσεις) και συστήματα παρεμβολέων επικοινωνιών

Σύμφωνα με την εταιρεία ο εξοπλισμός της είναι δοκιμασμένος στη μάχη (combat proven), με εκατοντάδες συστήματα να βρίσκονται σε υπηρεσία ανά τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Συρία | Νεκρός Ρώσος Υποστράτηγος μετά από έκρηξη με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό (IED)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This