ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

DEFEA 2021 | Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τους διοργανωτές της έκθεσης
Defence Redefined
Published on 27/06/2021 at 11:30

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνα (ΓΕΕΘΑ) Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) κ. Αναστάσιο Ροζολή, τον πρόεδρο της ROTA A.E. κ Γεώργιο Τσαούσογλου, και τον Διευθυντή Οργάνωσης της Έκθεσης DEFEA (Exhibition Manager) κ. Βασίλη Μπάρκα (ROTA A.E.).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στην επικείμενη αμυντική έκθεση DEFEA 2021 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από την Τρίτη 13 έως την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Διαβάστε επίσης: DEFEA | Η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία με 97 συμμετοχές στην έκθεση αμυντικού εξοπλισμού

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σπουδαιότητα διοργάνωσης τέτοιου υψηλού επιπέδου εκθέσεων αμυντικού υλικού, που αναδεικνύουν και προβάλλουν τις δυνατότητες της χώρας τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, καθόσον μέσω της DEFEA ανταλλάσσεται τεχνογνωσία και παρέχεται δυνατότητα ενημέρωσης για τις σύγχρονες εξελίξεις στον εν λόγω τομέα καθώς και προβολής του εκπαιδευτικού και επιχειρησιακού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Υπενθυμίζεται ότι και η Κύπρος για πρώτη φορά θα συμμετέχει σε έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας με εθνικό περίπτερο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Άμυνας. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο σύνδεσμο παρακάτω: 

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | H Κύπρος με Εθνικό Περίπτερο στη μεγάλη έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας DEFEA

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This