ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | H Κύπρος με Εθνικό Περίπτερο στη μεγάλη έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας DEFEA
Defence Redefined
Published on 19/05/2021 at 19:00

Η πολυαναμενόμενη έκθεση DEFEA, η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα, μεταξύ 13-15 Ιουλίου, αποτελεί μια μεγάλη έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας με συμμετοχή από Ελληνικές και Διεθνείς εταιρείες.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση θα παρουσιάσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα πλέον σύγχρονα συστήματα σε:

  • Ξηρά / Θάλασσα / Αέρα
  • Εθνικά Συστήματα Ασφάλειας
  • Κυβερνοασφάλεια
  • Οχήματα / Πλοία / Αεροσκάφη
  • Συστήματα επικοινωνιών και ανίχνευσης
  • Οπλικά συστήματα και Πυρομαχικά
  • Εργαλεία και ατομικό εξοπλισμό
  • Πληροφορίες και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο
  • Εκπαίδευση, πλοήγηση και προσομοίωση
  • Μεταφορές, υποδομές και υλικοτεχνική υποστήριξη
  • Ιατρική, R&D συστήματα και υπηρεσίες

Διαβάστε επίσης: DEFEA | Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας με την συμμετοχή κορυφαίων Ελληνικών και ξένων εταιρειών

Για πρώτη φορά το παρών της σε έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας θα έχει και η Κύπρος με Εθνικό Περίπτερο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Άμυνας. Συγκεκριμένα, πέραν του Υπουργείου Άμυνας άλλες 9 εταιρείες/οργανισμοί και 2 μέσα ενημέρωσης από την Κύπρο, θα λάβουν μέρος στην έκθεση όπως φαίνεται πιο κάτω (αλφαβητικά): 

Εταιρείες – Οργανισμοί σε Κυπριακό Περίπτερο

ADDITESS – Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της έρευνας και των μελετών καλύπτοντας θέματα που αφορούν μεταξύ άλλων τις πολιτικές ασφάλειας, την ασφάλεια των μεταφορών, τη διαχείριση των συνόρων και την προστασία κρίσιμων υποδομών.

AMADEMA – Η εταιρεία ασχολείται με το σχεδιασμό και την κατασκευή προηγμένων σύνθετων υλικών, σε μια ποικιλία βιομηχανιών όπως η αεροπορία, η άμυνα, ο αθλητισμός, η αυτοκινητοβιομηχανία, η ναυτιλία κ.λπ. παρέχοντάς διάφορες λύσεις προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα των υλικών.

CYRIC – Η εταιρεία προσφέρει Υπηρεσίες Έρευνας και Καινοτομίας στους τομείς του σχεδιασμού και της μηχανικής, στην ανάπτυξη πρωτοτύπων, των ηλεκτρονικών και των επικοινωνιών καθώς και λύσεις εξειδικευμένου λογισμικού. Επιπλέον προσφέρονται, μια σειρά εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε νεοσύστατες επιχειρήσεις και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (SMEs).

ERATOSTHENES CENTRE OF EXCELLENCE (ECoE) –  Η αποστολή του κέντρου αριστείας ERATOSTHENES του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), είναι να διεξάγει τόσο βασική όσο και εφαρμοσμένη έρευνα για τη βελτίωση της κατανόησης, της διαχείρισης και της παρακολούθησης των φυσικών πόρων και των υποδομών και να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα, υψηλών προδιαγραφών.

GEOIMAGING – Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες στους τομείς της Γεωπληροφορικής, Τοπογραφίας και Έρευνας σε πελάτες στην Κύπρο και στο εξωτερικό, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό και τεχνολογίες αιχμής.

HOUTRIS – Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην κατασκευή και σχεδιασμό καινοτόμων προϊόντων για εξειδικευμένες ανάγκες και εφαρμογές. Η εταιρεία παρέχει στην αγορά μεταξύ άλλων μια σειρά από πυροσβεστικά οχήματα, αμαξώματα φορτηγών, οχήματα συλλογής απορριμμάτων, ρυμουλκούμενα συστήματα, εξοπλισμό αεροδρομίου και ειδικοποιημένα οχήματα για τις ένοπλες δυνάμεις.

IMPORTICA – Η εταιρεία επικεντρώνεται στην εισαγωγή και πώληση θαλάσσιων σκαφών που αφορούν μεταξύ άλλων και τις ένοπλες δυνάμεις καθώς και σχετικές υποστηρικτικές υπηρεσίες όπως συντήρηση σκαφών.

SIGNAL GENERIX – Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και ανάπτυξη ηλεκτρονικών συστημάτων βασιζόμενη στην εξειδίκευση της σε τεχνολογίες ψηφιακής επεξεργασίας σημάτων και επικοινωνιών, με ένα σημαντικό μέρος των εργασιών της να επικεντρώνεται σε προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούνται για την Άμυνα και Ασφάλεια.

ZOMIDEA – H εταιρεία δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων για εκθέσεις Άμυνας και Ασφάλειας ανά το παγκόσμιο. Αποτελεί και τον επίσημο αντιπρόσωπο της DEFEA στην Κύπρο.

Μέσα Ενημέρωσης

Στην έκθεση θα συμμετέχει με περίπτερο η C.D Multimedia Services Ltd με την ιστοσελίδα μας DEFENCE ReDEFiNED, η οποία αποτελεί και χορηγό επικοινωνίας της DEFEA και η DBDC International Defence Publications & Events LTD με το διμηνιαίο περιοδικό άμυνας Greek Defence News.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για ότι νεότερο σχετικά με την έκθεση και τις συμμετέχουσες εταιρείες.

Διαβάστε επίσης: Υπουργείο Άμυνας | Μεγάλη επιτυχία Κυπριακών Εταιρειών για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον Τομέα της Άμυνας

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This