ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Γεωργία | Ανανεώνει τα αεροσκάφη Su-25 και τα ελικόπτερα Mi-24 | VIDEO

Defence Redefined
Published on 27/07/2020 at 10:19

Οι Αμυντικές Δυνάμεις της Γεωργίας θα αναβαθμίσουν και θα εκσυγχρονίσουν τον αεροπορικό στόλο της χώρας στα πλαίσια ενός νέου έργου που ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Άμυνας Irakli Gharibashvili, σύμφωνα με το Interpressnews.

Διαβάστε επίσης: Αζερμπαϊτζάν-Αρμενία | Οι συγκρούσεις και οι απειλές για πυρηνική καταστροφή | VIDEO

“Η διαδικασία ανανέωσης του αεροπορικού πάρκου πραγματοποιείται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και σύμφωνα με το σχέδιο, με την κοινή συνεργασία των Tbilaviamsheni (Εταιρεία αμυντικής βιομηχανίας) και της Delta (Το Κρατικό Στρατιωτικό Επιστημονικό-Τεχνικό Κέντρο). 

Πέραν της αποκατάστασης, ανακαίνισης και του εκσυγχρονισμού του αεροσκάφους, το σχέδιο προβλέπει την κατάρτιση και επανακατάρτιση του προσωπικού, καθώς και τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών», αναφέρει το δελτίο Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Γεωργίας. 

Διαβάστε επίσης: Rafael και Mesko | Συμπαραγωγή του SPIKE SR για το Πολωνικό Πρόγραμμα Pustelnik – VIDEO

Τα αεροσκάφη Su-25 και τα επιθετικά ελικόπτερα Mi-24 των Γεωργιανών Αμυντικών Δυνάμεων έχουν αποσυναρμολογηθεί στην Αεροπορική Βάση Marneuli και έχουν ήδη μεταφερθεί σε αεροπορική μονάδα για σημαντικές επισκευές.

Γεωργιανοί στρατιωτικοί και ειδικοί από τον ιδιωτικό τομέα συμμετέχουν από κοινού στη διαδικασία αναβάθμισης του αεροσκάφους, το οποίο συμβάλλει περαιτέρω στην ανάπτυξη της γεωργιανής στρατιωτικής βιομηχανίας, σύμφωνα με τον Υπουργό Άμυνας Irakli Gharibashvili.

Με πληροφορίες από: agenda.ge 

 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This