ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σε κινητοποίηση για κατάσβεση δυο πυρκαγιών η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λεμεσό
Defence Redefined
Published on 24/08/2020 at 15:47

Στην κατάσβεση φωτιάς που ξεκίνησε από αποθήκη υφασμάτων στην βιομηχανική περιοχή Λινόπετρας καθώς και σε φωτιά που ξέσπασε σε ανοικτό χώρο στη βιομηχανική περιοχή Αγίου Συλά, κλήθηκε σχεδόν ταυτόχρονα το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λεμεσό.

Για την κατάσβεση της πρώτης φωτιάς, η οποία επεκτάθηκε στον εξωτερικό χώρο και δίπλα από δεξαμενές υγραερίου, κινητοποιήθηκαν οκτώ πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένης και μιας υδραυλικής πλατφόρμας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά περιορίστηκε και προστατεύθηκαν παρακείμενα υποστατικά.

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Κεττής | “Θα έρθει η στιγμή που θα χάσουμε ανθρώπους” – VIDEO

Η δεύτερη πυρκαγιά ,στη βιομηχανική Αγίου Συλά, κατέκαυσε δυο εκτάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση και για την κατάσβεση της εργάστηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, δυο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών και δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας.

Η φωτιά περιορίστηκε στις περιφράξεις βιομηχανικών υποστατικών και γίνονται τελικές κατασβέσεις, προσθέτει σε ανάρτηση του στο twitter o Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τον τελευταίο μήνα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία εντατικοποίησε την δράση της, αφού καθημερινά το Σώμα ανταποκρίνεται σε δεκάδες κλήσεις για πυρκαγιές.

Με πληροφορίες από: ΚΥΠΕ

 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This