Ρωσία | Τρομοκρατική επίθεση στο Νταγκεστάν – 19 νεκροί στην πλειοψηφία τους αστυνομικοί
Defence Redefined
Published on 24/06/2024 at 13:00

Ένοπλοι άνοιξαν πυρ την Κυριακή σε μια συναγωγή, δύο ορθόδοξες εκκλησίες και ένα φυλάκιο της αστυνομίας σε δύο πόλεις του Νταγκεστάν.

Συνολικά 19 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων 4 πολίτες, σκοτώθηκαν την Κυριακή, σε τρομοκρατικές επιθέσεις στο Νταγκεστάν, στον ρωσικό Καύκασο, και 5 δράστες εξουδετερώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας, ανακοίνωσε η ρωσική Ανακριτική Επιτροπή, η οποία είναι αρμόδια για τις έρευνες.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, 15 μέλη των δυνάμεων της τάξης σκοτώθηκαν, όπως και 4 πολίτες, εκ των οποίων ένας ορθόδοξος ιερέας, αναφέρει η επιτροπή σε ανακοίνωση που εξέδωσε. Κατά τη διάρκεια της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, 5 άτομα εξουδετερώθηκαν, προσθέτει. Αυτοί ταυτοποιήθηκαν, καταλήγει η ρωσική Ανακριτική Επιτροπή στην ανακοίνωσή της, στην οποία δεν διευκρινίζει αν εξακολουθούν να διαφεύγουν κάποιοι από τους δράστες των επιθέσεων ή όχι.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Φωτογραφία από: TASS

Διαβάστε επίσης: Αυξάνονται οι νεκροί στη Μόσχα από την τρομοκρατική επίθεση – Δημοσιοποίησε φωτογραφίες και VIDEO το ISIS

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This